Κόσμος

Τραμπ: “Με στένευαν τα παπούτσια” για το βίντεο που τον δείχνει να περπατά με δυσκολία

Ο Ντόναλντ Τραμπ απολογείται για το βίντεο που τον δείχνει να μην μπορεί να περπατήσει.”Με στένευαν τα παπούτσια” δηλώνει ο Τραμπ μιλώντας στην Wall Street Journal.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου της Wall Street Journal σε συνέντευξή του στην εφημερίδα δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν πάσχει από Πάρκινσον.

Ο Τραμπ ρωτήθηκε για το θέμα μετά το βίντεο με τον ίδιο να κατεβαίνει διστακτικά από μια ράμπα μετά από εκδήλωση στην στρατιωτική ακαδημία του West Point.

“Ήμουν εκεί για ώρες. Και τι εισπράττω γι’ αυτό; Όλοι επικεντρώθηκαν για τον τρόπο με τον οποίο περπάτησα στη ράμπα. Έχω Πάρκινσον; Δεν το πιστεύω” δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ υποστήριξε ότι η εικόνα που καταγράφηκε προκλήθηκε από τα παπούτσια που φορούσε επιμένοντας ότι “τα τελευταία μέτρα τα έτρεξα”.

Ο Αμερικανός πρόεδρος πρόσθεσε, μάλιστα, ότι τα ίδια παπούτσια τα φορούσε και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης λέγοντας στον δημοσιογράφο Μάικλ Μπέντερ «μπορώ να στα δείξω αν θέλεις».

Στην παρατήρηση, τέλος, του δημοσιογράφου της WSJ ότι οι αντίπαλοί του επικεντρώνονται στην υγεία του επειδη το ίδιο έκαναν και οι Ρεπουμπλικανοί με τον Τζο Μπαίντεν, ο Τραμπ απάντησε ότι «ε, εντάξει είμαι τέσσερα χρόνια νεώτερος. Αλλά όχι, το θέμα δεν είναι η ηλικία του Μπάιντεν. Γνωρίζω ανθρώπους που είναι πολύ μεγαλύτεροι σε ηλικία από εμένα το μυαλό των οποίων είναι τόσο κοφτερό όσο όταν ήταν 25 ετών»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το βίντεο που αποδεικνύει πως κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του Τραμπ!

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER