Κοινωνία

Τρεις οι νεκροί και δύο οι αγνοούμενοι από τη φονική κακοκαιρία! Τεράστιες καταστροφές! (ΦΩΤΟ)

Τρεις νεκροί, δύο αγνοούμενοι και ανυπολόγιστες ζημιές είναι ο απολογισμός από την επέλαση της κακοκαιρίας.

Στο Βασιλί Φαρσάλων έχασε τη ζωή της μία 86χρονη γυναίκα. Η κόρη της ήταν μαζί της, έφυγε για λίγο για τα Φάρσαλα και στη συνέχεια εγκλωβίστηκε και δεν μπορούσε να επιστρέψει. Το σπίτι τους βρισκόταν σε απόσταση 70 μέτρων από το ανάχωμα του ποταμού Ενιπέα που κατέρρευσε. Η ηλικιωμένη άκουσε τον θόρυβο και όταν άνοιξε την πόρτα, μεγάλος όγκος νερού την πέταξε κάτω, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να πνιγεί σε ύψος νερού που δεν ξεπερνούσε τους 70 πόντους.

Δεύτερο θύμα 63χρονος βοσκός από την Αλβανία που ήθελε να πάει να δει τα ζώα στο ποιμνιοστάσιο που βρισκόταν στις άκρες χειμάρρου κοντά στο Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Καρδίτσας. Ο γιος του τον είχε αποτρέψει αρχικά, ωστόσο ο 63χρονος φαίνεται να έφυγε κρυφά αγνοώντας τις προτροπές και παρασύρθηκε από τα νερά του χειμάρρου.

Το πρωί της Κυριακής εντόπισαν νεκρό τον  62χρονο που αναζητούσαν στην Καστανιά Καρδίτσας. Εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης κατέρρευσε η σκεπή του σπιτιού του και τον καταπλάκωσε.

Οι αρχές αναζητούν τη 43χρονη οδηγό του αυτοκινήτου που παρασύρθηκε στο Μουζάκι Καρδίτσας. Το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε χθες, αλλά όχι και η ίδια.

Παράλληλα αναζητούν έναν βοσκό που αγνοείται στο Μακρυχώρι Καρδίτσας.

Το μεγαλύτερο πλήγμα έχει δεχτεί η Θεσσαλία και τα νησιά του Ιονίου όπως Κεφαλονιά, Ζάκυνθος και Ιθάκη που μετρούν τις πληγές τους.

Δείτε φωτογραφίες

Κεφαλονιά
Ζάκυνθος
Φάρσαλα
Καρδίτσα
Μουζάκι
Μουζάκι

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa