Κοινωνία

Φαρ Ουέστ το κέντρο της Αθήνας – Μπαράζ ληστειών από σπείρα Αραβόφωνων με πιστόλια

Ομάδα Αραβόφωνων ληστών περιφέρεται με τα πιστόλια στο κέντρο της Αθήνας και φέρεται σε διάστημα μιας εβδομάδας να έχει κάνει πέντε επιθέσεις στο κέντρο της πόλης.

Η τελευταία επίθεση έγινε αργά το βράδυ της Δεύτερας στο τέρμα της οδού Θεμιστοκλέους. Δύο 20χρονοι νεαροί αλβανικής και πολωνικής καταγωγής βρίσκονταν στο σημείο όταν ξαφνικά μια ομάδα τριών ατόμων με κουκούλες και ένα μαύρο πιστόλι τους περικύκλωσε και μιλώντας αραβικά τους ζητούσε να τους δώσουν ό,τι είχαν πάνω τους. Οι νεαροί δεν αντιστάθηκαν, τους έδωσαν τα κινητά τους τηλέφωνα ενώ οι δράστες φεύγοντας πήραν και τη μηχανή του ενός.

Σύμφωνα με το protothema.gr, oι περιγραφές που έδωσαν τα θύματα για τους τρεις κουκουλοφόρους με το πιστόλι που φέρονται να μιλούν αραβικά δείχνουν να «κουμπώνουν« με το προφίλ των δραστών και τον τρόπο δράσης ακόμα τεσσάρων ληστειών στο κέντρο.

Πριν την χθεσινοβραδινή επίθεση ληστείας, είχαν επιτεθεί και σε έναν ιδιοκτήτη κάβας στην οδού Μετσόβου, κοντά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου οι τρεις αραβόφωνοι κουκουλοφόροι με το πιστόλι εισέβαλαν στο κατάστημά του και αφού τον απείλησαν με όπλο άρπαξαν 500 ευρώ.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa