Περιφέρειες - Δήμοι

Υποψήφιοι από την ΟΝΝΕΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Βασικός στόχος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι η αύξηση της συμμετοχής των νέων ανθρώπων κυρίως μέσω της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, αναφέρουν τα Παραπολιτικά.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο Τοπικής Αυτοδιοίκησης της «γαλάζιας» Οργάνωσης, Μπάμπη Τσιανάκα, και τον υπεύθυνο Οργανώσεων Λεκανοπεδίου, Άγη Δίγκα, προτείνουν στην Νέα Δημοκρατία πρόσωπα που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν στα ψηφοδέλτια της τοπικής αυτοδιοίκησης.

«Στόχος μας είναι η προώθηση προτάσεων για σύγχρονες, λειτουργικές και έξυπνες πόλεις, αλλά και η ανάδειξη μιας νέας γενιάς ανθρώπων που θέλουν να αναλάβουν ευθύνες και πρωτοβουλίες για τις τοπικές τους κοινωνίες. Δεν θέλουμε την αυτοδιοίκηση απλώς δίπλα στους νέους, θέλουμε τους νέους ανθρώπους στην αυτοδιοίκηση», αναφέρει στα Παραπολιτικά ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, Μπάμπης Τσιανάκας, τονίζοντας ότι «σήμερα οι δήμοι και οι Περιφέρειες λειτουργούν υπό τον σφικτό εναγκαλισμό και απόλυτο έλεγχο ενός υδροκέφαλου κεντρικού κράτους, με αποτέλεσμα πολλές φορές απλώς να διαχειρίζονται τα προβλήματα των πολιτών».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa