Περιφέρειες - Δήμοι

Υποψήφιος δήμαρχος «άδειασε» τον ΣΥΡΙΖΑ – Αρνείται τη στήριξή του

ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΥΙΖ

Με ανάρτησή του στο Facebook ο υποψήφιος δήμαρχος Αποκόρωνα Χανίων, Σταμάτης Σγουράκης, ενημερώνει ότι δεν αποδέχεται τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην υποψηφιότητά του για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Σγουράκης συγκεκριμένα αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» που παρουσίαζε τους πρώτους υποψήφιους, τους οποίους έχει αποφασίσει να στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ.  Στην ανάρτησή του ο υποψήφιος δήμαρχος Αποκόρωνα αναφέρει ότι δεν ζήτησε ποτέ πολιτική στήριξη από το κυβερνών κόμμα, την οποία μάλιστα δεν αποδέχεται και παράλληλα τόνισε ότι δεν θα δεχθεί υποστήριξη από κανένα άλλο κόμμα.

Ολόκληρη η δήλωση του Σταμάτη Σγουράκη:

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκα ότι το όνομά μου είναι μεταξύ των υποψήφιων δημάρχων που στηρίζονται από το Σύριζα, σύμφωνα με δημοσίευση της εφημερίδας ΑΥΓΗ.

Μετά από 20 και πλέον χρόνια ενασχόλησης στην τοπική αυτοδιοίκηση έχω διδαχτεί και αυτό διαλαλώ πάντα και ξεκάθαρα σε κάθε παρέμβασή μου, ότι η μόνη στήριξη που χρειάζομαι και ζητώ είναι από τον πολίτη του Αποκόρωνα.

Δεν ζήτησα ποτέ και δεν θα ζητήσω καμία πολιτική στήριξη σε έναν αγώνα που ξεκινήσαμε μαζί με πολλούς συνεργάτες δημιουργώντας έναν πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο με πλουραλισμό και με την απόφαση να δώσουμε ότι μπορούμε από τον εαυτό μας για τον Αποκόρωνα.

Δεν αποδέχομαι τον ρόλο του στηριζόμενου από κανένα κόμμα και θα είμαι αυτός που θα συνεργαστεί σαν Δήμαρχος Αποκορώνου με όλους τους φορείς και τις πολιτικές δυνάμεις για το καλό του Αποκόρωνα και των κατοίκων του.

Σταμάτης Ι. Σγουράκης
Υποψήφιος Δήμαρχος

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER
Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa
Karfitsa