Κοινωνία

Υπόθεση Ζαφειρόπουλου: Τι είπε στο δικαστήριο ο Φλώρος

Ο κρατούμενος για την υπόθεση των εταιρειών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος Energa-Hellas Power, Αριστείδης Φλώρος κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τα όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος ήταν και ο συνήγορος του.

Ο κ. Φλώρος αποκάλυψε ένα παρασκηνιακό παιχνίδι το οποίο στρεφόταν κατά του ίδιου μέσω πιέσεων οι οποίες ασκούνταν στον μακαρίτη Ζαφειρόπουλο.
Στην συνέχεια πρόσθεσε πως λίγους μήνες πριν τη δολοφονία, τον Ιούνιο του 2017, ενώ βρισκόταν στο γραφείο του αρχιφύλακα του Ψυχιατρείου Κορυδαλλού, τον προσέγγισε ένας άλλος σωφρονιστικός υπάλληλος και του είπε πως ο βαρυποινίτης και θεωρούμενος πλέον ως αρχηγός της λεγόμενης «μαφίας του Κορυδαλλού», κατηγορούμενος για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου, Κλοντιάν Λεκοτσάι, θα κάνει κακό στην οικογένειά του εάν ο ίδιος δεν του καταβάλει 5 εκατ. ευρώ.

Ακόμα συμπλήρωσε πως ο Ζαφειρόπουλος τον ενημέρωσε ότι το καλοκαίρι του 2017, είχε συνάντηση με δύο συναδέλφους του δικηγόρους, όπου και πάλι το αντικείμενό της ήταν να πληρώσει ο επιχειρηματίας για να «καθαρίσει» με την υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του Αντωνόπουλου. Μάλιστα σύμφωνα με τα μεταφερόμενα λόγια του Ζαφειρόπουλου, οι δικηγόροι ζήτησαν 2 εκατ. ευρώ και πρόσθεσαν πως αυτοί ήταν εκείνοι που έλεγχαν τους Αλβανούς μέσα στις φυλακές και θα φρόντιζαν να αλλαχθούν οι καταθέσεις.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa