Κοινωνία

Υπόθεση Τοπαλούδη: Προκλητική συμπεριφορά του Ροδίτη μέσα στις φυλακές

Ο Ροδίτης που κατηγορείται για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και όπως φαίνεται παρενοχλούσε και άλλες κοπέλες τιμωρήθηκε πειθαρχικά από τις φυλακές Γρεβενών οπού και κρατείται.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο Ροδίτης κατηγορούμενος αρνήθηκε, παρά τις υποδείξεις των σωφρονιστικών υπαλλήλων, να μπει μέσα στο κελί του, υποδεικνύοντας προκλητική συμπεριφορά. Οι κανόνες στις φυλακές Γρεβενών είναι αυστηροί και απαγορεύονται συμπεριφορές που προκαλούν προβλήματα. Η ποινή που του επιβλήθηκε είναι ένας χρόνος στέρησης εργασίας.

Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο 21χρονος τιμωρείται μέσα σε τρεις εβδομάδες.

Ο πατέρας της άτυχης Ελένης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτά όλα που κάνουνε από την αρχή ακόμα προτού πάνε να παραδοθούν σε αυτούς που μίλησαν και τους συμβούλεψαν τι πρέπει να κάνουν τι πρέπει να σβήσουν από τα κινητά τους και από τα λάπτοπ η συμπεριφορά τους μετά μέσα στις φυλακές αυτό τι προδίδει τι φανερώνει. Προσπαθούν να κάνουν παιχνιδάκια να κάνουν ψυχολογικές τρελίτσες να το πω έτσι για να ελαφρύνουν τη θέση τους με κάποιους τρόπους ευφάνταστους ενδεχομένως για την ποινή που θα τους επιβληθεί».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa