Κοινωνία

Υπόθεση Τοπαλούδη: «Την είχαν βιάσει και παλαιότερα με χάπι την Ελένη»

Συγκλονίζουν όσα είπε ο θείος της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Ο θείος της 21χρονης αναφέρθηκε στον βιασμό που είχε υποστεί πριν καιρό το κορίτσι από τρία αγόρια στη Ρόδο. Όπως είπε την Ελένη τότε την είχαν ναρκώσει με το περίφημο χάπι του βιασμού. Αυτό άλλωστε είχε υποστηρίξει και μια συμφοιτήτριά της.

Πιο αναλυτικά, ο κύριος Κικιδόπουλος είπε:

«Δεν ξέραμε για τον πρώτο βιασμό. Το έκρυβε και η ίδια η Ελένη. Και ο πατέρας της το έμαθε από τη φίλη της, μετά τη συμφορά. Η φίλη της μας είπε πως συνέβη κάποια στιγμή. Εκεί στο μπαρ που πίνανε οι φίλοι της, της έβαλαν μεθυστικό υπνωτικό στο ποτό της. Και δήθεν επειδή μέθυσε, την πήρανε στο σπίτι να κοιμηθεί και εκεί βρήκαν την ευκαιρία και τη βίασαν.

Όταν η Ελένη ξύπνησε το πρωί ήταν σε κακό χάλι. Πήρε τη φίλη της τηλέφωνο και της είπε πως δεν είναι καλά. Όταν πήγαν στο σπίτι, διαπίστωσαν πως όντως είχε βιαστεί. Και σκαφτόντουσαν τι να κάνουν. Γιατί δεν είχαν κάποιο στοιχείο να τους κατηγορήσουν.
Το κράτησαν για λίγες ημέρες μεταξύ τους και μετά από λίγες ημέρες πήγαν στην αστυνομία. Η αστυνομία όμως είπε πως ήταν αργά για καταγγελία. Μετά μέσω Facebook βρήκαν τα πρόσωπά τους. Δεν είχαν το θάρρος να βγουν και να το πουν».

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa