Κοινωνία

Φειδωλή δήλωση του Αλβανού κατηγορούμενου για την δολοφονία Τοπαλούδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια σύντομη δήλωση προχώρησε ο Αλβανός κατηγορούμενος για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Ο νεαρός κατηγορούμενος είπε «Τώρα, δεν θέλω να αναφέρω. Δεν είμαι εγώ ο ένοχος. Αυτό θέλω να πω», εμμένοντας στην υπερασπιστική του γραμμή ότι εκείνος που χτύπησε την άτυχη κοπέλα με το σίδερο ήταν ο 21χρονος Έλληνας και μπλέχτηκε σε μια υπόθεση, επειδή φοβήθηκε να αντιδράσει.

Από την άλλη μεριά η μητέρα του 21χρονου μέσω της ReallNews ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας, ενώ δήλωσε πως φοβάται για τη ζωή του γιου της, μετά τις σκηνές που είδε στις φυλακές του Αυλώνα.

Αναλυτικά η δήλωση της μητέρας του 21χρονου Ροδίτη:

«Φοβάμαι για τον γιο μου μετά τις σκηνές που είδα στις φυλακές του Αυλώνα. Έχω εμπιστευτεί τη ζωή του παιδιού μου στην ελληνική Δικαιοσύνη. Δεν θέλω να δικαστεί και να καταδικαστεί από τους συγκρατουμένους του.

Ως μητέρα, πρώτα απ’ όλα, καταλαβαίνω τον πόνο και την οδύνη της μητέρας, αλλά και του πατέρα της άτυχης Ελένης. Εύχομαι κανένας να μην περάσει αυτή τη δοκιμασία. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και θέλω να τους ζητήσω συγγνώμη. Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει και θα κρίνει τον γιο μου.

Δεν δικαιολογώ τον γιο μου. Θέλω να μάθω ποιος από τους δύο έκανε τι. Το βάρος της ευθύνης του καθενός. Η ζωή μας έχει γίνει ένας εφιάλτης, όπως και της οικογένειας της άτυχης Ελένης. Έχουμε στιγματιστεί και δυστυχώς καθημερινά βιώνουμε περιστατικά άγνωστα σε εμάς. Δεν δικαιολογώ τον γιο μου για ό,τι έκανε. Θα πρέπει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με τις συνέπειες των πράξεών του, αλλά δεν κατανοώ κάποιους από την κοινωνία της Ρόδου, οι οποίοι με ανακρίβειες προσπαθούν να επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την ήδη βεβαρημένη θέση του.

Όλοι στις φυλακές έχουν οικογένειες και δεν νομίζω ότι υπάρχει γονέας που θα ήθελε, πριν δικαστεί το παιδί του, να καταδικαστεί, να ξυλοκοπηθεί και πιθανώς να θανατωθεί από τους συγκρατουμένους του με τη δικαιολογία που άκουσα από κρατούμενο στις φυλακές του Αυλώνα ότι, αφού τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζουν την κατακραυγή της κοινωνίας, αυτοί αποδίδουν αυτό που κατά τη γνώμη τους θα ήθελε η κοινή γνώμη. Κάνω έκκληση σε όλους να αφήσουν την ελληνική Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της»

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa