Πολιτική

Φλαμπουράρης για λιτότητα, μνημόνια και πρόωρες εκλογές

«Η καθαρή έξοδος της χώρας από το μνημόνιο τον ερχόμενο Αύγουστο θα δημιουργήσει τις βάσεις για μια δίκαιη ανάπτυξη, τονώνοντας περαιτέρω την εμπιστοσύνη των επενδυτών» ισχυρίζεται σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Kontranews» ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρης.

Από το τέλος του καλοκαιριού θα κόβεται πλέον σταδιακά ο ομφάλιος λώρος με τις πολιτικές λιτότητας, οι οποίες θα αντικαθίστανται με αναπτυξιακές πολιτικές, σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη για να δοθεί, όπως είπε, έμφαση στην πραγματική οικονομία και την παραγωγική ανασυγκρότηση, σε συνδυασμό, πάντα, με τη μεγαλύτερη δυνατή διάχυση των ωφελημάτων που θα προκύψουν, στην κοινωνία.

Όσον αφορά τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, δηλώνει ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2019, μια και «η χώρα έχει αρχίσει να συνέρχεται, οι οικονομικοί δείκτες βελτιώνονται συνεχώς και αυτή η βελτίωση θα πρέπει να περάσει στους πολίτες. Η κυβέρνηση αυτό επιδιώκει και οφείλει να συνεχίσει», τόνισε.

Σχετικά, τέλος, με το αν υπάρχουν περιθώρια συνεννόησης με το Κίνημα Αλλαγής, ο κ. Φλαμπουράρης υπογραμμίζει ότι «σε περίπτωση που αυτοεξαιρεθούν από το «μαύρο μέτωπο», σύμφωνα με το οποίο η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ είναι σκοπός και μάλιστα «στρατηγικός», εάν επιτέλους επανακτήσουν τον χαμένο τους πολιτικό πολιτισμό και σταματήσουν να βρίζουν, τότε εμείς είμαστε εδώ».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ