Κόσμος

Φρίκη! Σκότωσε τα παιδιά της για να έχει ερωτική ζωή!

Ισόβια επιβλήθηκαν σε παιδοκτόνο στη Βρετανία, που σκότωσε τις κόρες της επειδή ήταν εμπόδιο στη σεξουαλική ζωή της!

Η Λουίζ Πόρτον δολοφόνησε την τριών ετών Λέξι Ντράπερ στις 15 Ιανουαρίου 2018 και την 17 μηνών Σκάρλετ Βάγκαν δύο εβδομάδες αργότερα. Η δικαστής περιέγραψε τις ενέργειες της 23χρονης παιδοκτόνου ως σατανικές και υπολογισμένες.

«Ήταν παιδιά που δεν έφταιγαν σε τίποτα. Που έπρεπε να μπορούν να βασιστούν στη μητέρα τους για να τα προστατεύσει και να τα αναθρέψει. Αντί για αυτό, αφαίρεσες τις ζωές τους», είπε η δικαστής στη δολοφόνο και την κατηγόρησε ότι ειδοποίησε τις αρχές μόνο όταν ήταν βέβαιη ότι οι κόρες της ήταν πλέον νεκρές.

Η Πόρτον σκότωσε τις κόρες της επειδή θεώρησε ότι εμπόδιζαν τη σεξουαλική ζωή της. Η 23χρονη παιδοκτόνος, που εμφανιζόταν στους άνδρες ως μοντέλο, μία ημέρα μετά τον θάνατο της 3χρονης κόρης της έκανε δεκτά 41 αιτήματα σε εφαρμογή γνωριμιών. Δύο εβδομάδες αργότερα, με την 17 μηνών κόρη της νεκρή στο αυτοκίνητο, δεν δίστασε να σταματήσει σε βενζινάδικο για ανεφοδιασμό, προτού ειδοποιήσει το ασθενοφόρο.

Πέρα από το γεγονός ότι οι ιατροδικαστές κατέληξαν πως οι θάνατοι των δύο παιδιών ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας, οι αναζητήσεις της Πόρτον στο Google πριν από τις δολοφονίες πρόδωσαν τα πραγματικά σχέδιά της.

Η 23χρονη παιδοκτόνος είχε ψάξει στο διαδίκτυο «μπορείς να πεθάνεις αν κλείσεις στόμα και μύτη με ταινία;», «πόσο ώρα μετά τον πνιγμό μπορούν να επαναφέρουν κάποιον;» αλλά και «γιατί σταμάτησε να αναπνέει το τρίχρονο παιδί μου».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa