Κόσμος

Φρικιαστικές αποκαλύψεις! Πώς φυγάδευσαν το τεμαχισμένο σώμα του Κασόγκι!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τις τουρκικές αρχές για την υπόθεση Κασόγκι, τα οποία αναφέρουν πως η σορός του άτυχου δημοσιογράφου φυγαδεύτηκε από την Τουρκία με ιδιωτικό τζετ.

Πιο συγκεκριμένα μέρος του σώματος του μεταφέρθηκε στο Ριάντ από τον σωματοφύλακα του πρίγκιπα διαδόχου της Σαουδικής Αραβίας, Μαχέρ Αμπντουλαζίζ Μουτρίμπ.

Η πτήση έγινε από το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης με VIP τζετ στις 18:20 λίγο μετά το θάνατο του Τζαμάλ Κασόγκι.

Ο Μαχέρ Αμπντουλαζίζ Μουτρίμπ έφερε μαζί του, μια μεγάλη τσάντα. Εκεί, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, βρισκόταν το άψυχο σώμα του 59χρονου δημοσιογράφου. Κατάφερε να περάσει χωρίς κανένας να του κάνει έλεγχο διότι πέρασε από την αίθουσα των VIP. Δεν έγινε έλεγχος ούτε στο αεροσκάφος. Και αυτό γιατί η απογείωση έγινε πριν σημάνει ο συναγερμός για την εξαφάνιση του Τζαμάλ Κασόγκι.

Παρόλα αυτά διάφορες άλλες πηγές από την Σαουδική Αραβία περιγράφουν πως το σώμα του Κασόγκι «τυλίχθηκε σε χαλί και παραδόθηκε σε τοπικό συνεργάτη για να το ξεφορτωθεί». Αυτό όμως διαψεύδεται κατηγορηματικά από την Τουρκία.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ