Κοινωνία Σε πρώτο πλάνο

Φως στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη αναλαμβάνει να ρίξει ο Γιώργος Τσούκαλης (ΦΩΤΟ)

Τη συνδρομή του πολύπειρου ιδιωτικού ερευνητή, Γιώργου Τσούκαλη, ζήτησε η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη που βρέθηκε νεκρή πριν από περίπου τρεις εβδομάδες στη λίμνη Τριχωνίδα.

Μετά το μπαράζ πληροφόρησης και (κυρίως) παραπληροφόρησης των τελευταίων ημερών οι συγγενείς της 44χρονης κατέφυγαν στην πλέον αξιόπιστη λύση, προκειμένου να πέσει φως στα σκοτεινά σημεία που υπάρχουν στην υπόθεση. Για την ΕΛ.ΑΣ., πάντως, η εκδοχή της αυτοκτονίας παραμένει αυτή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Όπως έγραψε ο Γιώργος Τσούκαλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Διήμερο στην Κατοχή και στο Αγρίνιο για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, για μια πρώτη επαφή με το χώρο που εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα, μετά την εντολή του δικηγόρου της οικογένειας Βασίλη Ταουξή. Μαζί με το συνάδελφο Γιώργο Μανίκα συνεχίζουμε τις επαφές και την ενημέρωση», ποστάροντας και τη σχετική φωτογραφία.

Λίγη ώρα αργότερα, σε δεύτερη ανάρτηση, ο ιδιωτικής ερευνητής γράφει: «Αναμονή συνάντησης για την υπόθεση 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη στ’ Αγρίνιο και η απαραίτητη μάτια στο “ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ” (σ.σ. την εφημερίδα εννοώ… Το άλλο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της έρευνας εν αναμονή) και στη στήλη “ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ”», αναρτώντας μία δεύτερη φωτογραφία.

Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Τσούκαλης αυτή την περίοδο ασχολείται με μία ακόμη πολύκροτη υπόθεση, τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, με τους γονείς της άτυχης εφοριακού να ζητούν την πολύτιμη συνδρομή του.

Κώστας Παπαδόπουλος

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa