Κοινωνία

«Φύλλο και φτερό» ο υπολογιστής του παιδόφιλου μουσικού – Τι φοβάται η ΕΛ.ΑΣ;

Ο Παναγιώτης Δράκος παραδέχθηκε ενώπιον των αστυνομικών ότι ασέλγησε σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών, δύο 9χρονων και μιας 10χρονης και στη συνέχεια τα φωτογράφισε. 

«Ναι, αυτά που μου περιγράφετε τα έχω κάνει. Όμως δεν έχω πειράξει άλλα παιδιά» φέρεται να είπε προσθέτοντας ότι από κάποιο σημείο και μετά κύλησε και δεν μπορούσε να το ελέγξει.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί ψάχνουν τους σκληρούς δίσκους του 60χρονου καθηγητή μουσικής προκειμένου να διαπιστώσουν αν τα θύματά του είναι μόνο αυτά τα τρία κοριτσάκια ή υπάρχουν και άλλα παιδιά που βίωσαν τον εφιάλτη στα χέρια του αδίστακτου παιδόφιλου.

Ακόμη ερευνούν προσεκτικά το παρελθόν του και τους εργασιακούς του χώρους προκειμένου να εντοπίσουν, ενδεχομένως και άλλα περιστατικά ασέλγειας σε βάρος μαθητριών του.

Ο 60χρονος μουσικός, διέπρεπε στο φλάουτο και είχε εμφανιστεί τόσο με την Εθνική Λυρική Σκηνή όσο και με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, ενώ είχε παίξει σε πολλές ευρωπαϊκές ορχήστρες ως «πρώτο φλάουτο». Εξαιτίας του ταλέντου του, άλλωστε, πολλοί γονείς τον επέλεγαν για δάσκαλο των παιδιών τους.

Ο Παναγιώτης Δράκος μετά από πολύωρη απολογία, ομόφωνα προφυλακίστηκε και οδηγήθηκε στις φυλακές της Τρίπολης.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa