Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: Η κυβέρνηση καθυστερεί, πρώτα βλέπει τον συνωστισμό και μετά αντιδρά

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σε δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ανέφερε ότι τα ζητήματα αυτά χρειάζονται κεντρική και θεσμική αντιμετώπιση και όχι κριτικές εντυπωσιασμούς και πλειστηριασμού.

Ακόμα πρόσθεσε ότι το ΚΙΝΑΛ έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα προετοιμασία για να προχωρήσει σε απευθείας δωρεά στο ΕΣΥ η οποία αφορά ειδικά κρεβάτια για κλίνες και εξοπλισμό.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως το κόμμα της από την πρώτη στιγμή στηρίζει το «Μένουμε Σπίτι» και τις σχετικές προτάσεις της επιστημονικής ομάδας ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει απόσταση μεταξύ των εισηγήσεων των επιστημόνων και την αποτελεσματική εφαρμογή των μέτρων από την πλευρά της κυβέρνησης.

Η κ. Γεννηματά σχολίασε, επίσης τις ουρές στις τράπεζες λέγοντας ότι η κυβέρνηση καθυστέρησε να λάβει μέτρα κάτι, που όπως είπε, έγινε και με τις εκκλησίες και τα σούπερ μάρκετ.

Σε ότι έχει να κάνει με τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, η κ. Γεννηματά υποστήριξε ότι δεν επαρκούν και πρόσθετε ότι ο πρωτογενής τομές είναι ο φτωχός συγγενής. «Εάν αναγκαστούμε να δούμε λουκέτο οριστικό σε παραγωγικές επιχειρήσεις όλα αυτά θα τα πληρώσουμε διπλά και τριπλά» είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa