Πολιτική

Φ. Γεννηματά: «Βλέποντας και κάνοντας» είναι η στρατηγική της κυβέρνησης

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά ανέφερε σημερα ότι η κυβέρνηση προχωρά με τη λογική «βλέποντας και κάνοντας» στα θέματα του κορωνοϊού και της Οικονομίας. Συγκεκριμένα από την Καβάλα που βρίσκεται ανέφερε πως «Έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για τα υγειονομικά προβλήματα που εμφανίζονται ξανά, αλλά και για τα οικονομικά αδιέξοδα στις τοπικές κοινωνίες».

«Είναι πια φανερό ότι η κυβέρνηση προχώρησε στη δεύτερη φάση της πανδημίας του κορωνοϊού, όχι μόνο δίνοντας το σήμα της χαλάρωσης, αλλά και χωρίς να έχει κανένα επιχειρησιακό σχέδιο»,τόνισε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, προσθέτοντας:

«Και βέβαια, με μεγάλη καθυστέρηση ανακοίνωσε μέτρα και για την προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά και για τη στήριξη της οικονομίας. Προχωράμε, δυστυχώς, με τη λογική βλέποντας και κάνοντας. Το είχαμε επισημάνει από την αρχή ότι σε αυτή τη δεύτερη φάση, η ευθύνη της κυβέρνησης για την ασφάλεια των πολιτών,  είναι μεγάλη».

Στη συνέχεια επανέλαβε ότι «τα μέτρα που ανακοινώνει η κυβέρνηση για τις τοπικές οικονομίες και ιδιαίτερα για τον τουρισμό είναι ανεπαρκή και καθυστερημένα», επισημαίνοντας ότι οι αγρότες είναι έξω από οποιοδήποτε σχεδιασμό της κυβέρνησης και οι εργαζόμενοι καλούνται να αντιμετωπίσουν την εμμονή της «μισή δουλειά, μισός μισθός», ενώ τόνισε ότι οι άνεργοι είναι τελείως εγκαταλελειμμένοι.

«Τριακόσιες χιλιάδες άνεργοι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ δεν έχουν καμία στήριξη από την πλευρά της κυβέρνησης. Είναι φανερό ότι η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται», κατέληξε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa