Κοινωνία Σε πρώτο πλάνο

Χάος στους δρόμους! Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού ήδη από το ΣΕΦ και μέχρι την Αττική οδό, ενώ στην κάθοδο το πρόβλημα ξεκινάει από την Τατοϊου και συνεχίζεται ως τη λεωφόρο Αθηνών.

Μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στην άνοδο της Πειραιώς από το ύψος του Ταύρου, ενώ ανάλογο πρόβλημα παρουσιάζει και η Συγγρού από την Αμφιθέας ως το κέντρο της Αθήνας.

Η λεωφόρος Βουλιαγμένης είναι μπλοκαρισμένη στην άνοδο από τη Χαραυγή, ενώ σημαντικό πρόβλημα υπάρχει και στην άνοδο του Καρέα από την πλατεία Πρωτόπαπα.

Η Κατεχάκη έχει πρόβλημα σε όλο το μήκος της ως το κέντρο, ενώ πρόβλημα υπάρχει και στην άνοδο της Καλλιρόης, αλλά και στην κάθοδο της Μεσογείωνήδη από την πλατείας της Αγίας Παρασκευής ως και την Αλεξάνδρας.

Μεγάλα είναι τα προβλήματα στην κάθοδο της Κηφισίας από το ΚΑΤ ως το Χαλάνδρι.

Στην Αλεξάνδρας υπάρχει πρόβλημα και στα δύο ρεύματα, ενώ στην Πατησίων πρόβλημα υπάρχει στο ρεύμα προς το κέντρο από το ύψος της Σκιάθου ως την Αλεξάνδρας.

Στην παραλιακή στο ρεύμα προς Αθήνα- Πειραιά υπάρχει πρόβλημα από το ύψος του Αγίου Κοσμά ως τη Λεωφόρο Αλίμου, ενώ πρόβλημα υπάρχει στο ρεύμα προς Γλυφάδα από τη Συγγρού ως το Τροκαντερό.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa