Πολιτική

Χάρης Θεοχάρης: Ξεκινάμε άμεσα μέσω καμπάνιας την ενδυνάμωση του τουρισμού των νησιών που επλήγησαν από το προσφυγικό

Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε στο σχέδιο που επεξεργάζεται το υπουργείο για να προωθήσει τον τουρισμό στα νησιά που επλήγησαν από το προσφυγικό.

Μιλώντας στην RealNews ο κ. Θεοχάρης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Η ενίσχυση των τουριστικών ροών προς τα νησιά που η εικόνα τους έχει πληγεί από το μεταναστευτικό αποτελεί προτεραιότητα για το υπουργείο μας σε συνεργασία και με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «Για τον σκοπό αυτό θα ξεκινήσει άμεσα μέσω του ΕΟΤ καμπάνια ενδυνάμωσης της φήμης και της εικόνας των περιοχών αυτών, καθώς και προώθησής τους ως τουριστικών προορισμών».

Τέλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου στην ηγεσία του υπουργείου λέγοντας πως «γιατί ο ελληνικός τουρισμός έκλεισε μια χρονιά με πολύ θετικό πρόσημο, με αύξηση των εσόδων σε διψήφιο ποσοστό, την ίδια στιγμή που η αύξηση των επισκεπτών κινήθηκε σε μονοψήφια ποσοστά». «Αυτό μας επιτρέπει να ατενίσουμε και το 2020 με αισιοδοξία».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa