Πολιτική

«Χείμαρρος» ο Ραγκούσης! «Τυχοδιώκτες του ΠΑΣΟΚ πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ για τα 7 χιλιάρικα!»

Σε ένα ξέσπασμα ο πρώην υπουργός του Γιώργου Παπανδρέου και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, με παρέμβασή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Βήμα για Όλους» του STAR Κεντρικής Ελλάδος, μίλησε «για γυρολόγους που πήγαν κοντά στον Αλέξη Τσίπρα, παριστάνοντας τους αντιμνημονιακούς, ενώ παλαιότερα είχαν ψηφίσει τα μνημόνια, για να κάνουν τους καλούς στον κύριο Τσίπρα».
Τους συγκεκριμένους «στελέχη, βουλευτές και πρώην υπουργούς» τούς χαρακτήρισε απαράδεκτους. «Για να μην πω κατάπτυστους» συνέχισε και δεν έμεινε μόνο σε αυτά.
«Και εγώ διαφώνησα με το κόμμα μου το 2012 όταν προέκυψαν οι δυσβάσταχτες πληροφορίες για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, αλλά εγώ πήγα σπίτι μου πέντε χρόνια. Δεν γύριζα, δεν σουλατσάριζα σαν τυχοδιώκτης από κόμμα σε κόμμα, διεκδικώντας καμία βουλευτική έδρα και κανένα κρατικό αξίωμα για να έχω και εγώ μερικές χιλιάδες ευρώ το μήνα. Και εγώ θα ήθελα να έχω 7.000 ευρώ το μήνα όλα αυτά τα πέντε χρόνια, αλλά προτίμησα να κάτσω σπίτι μου και μαζί με μένα και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι άνθρωποι που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ αλλά δεν πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν πήγαν στη ΝΔ.
Δυστυχώς ναι. Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί και θα αποτελούν πάντοτε για τον ελληνικό λαό ένα μόνιμο παράδειγμα προς αποφυγή. Ένα μόνιμο παράδειγμα πολιτικής ανηθικότητας που έβαλε το οικονομικό, το ταπεινό ευτελές συμφέρον…Βεβαίως 7.000 ευρώ το μήνα δεν είναι ευτελές ποσό, αλλά όταν το βάζεις πάνω από αξίες όταν το βάζεις πάνω από αρχές, νομίζω ότι είναι μια ευτελής και ανήθικη επιλογή» σημείωσε.
«Αυτό δεν είναι μια ακόμα απόδειξη για το πόσο θλιβερή είναι η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ;» διερωτήθηκε ο Γιάννης Ραγκούσης.

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa