Αποτροπιασμό προκαλεί το συμβάν που έγινε κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της ΑΕ Λεμεσού με τον ΑΠΟΕΛ!

Ειδικότερα, στο 39ο λεπτό του αγώνα, οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έριξαν από την κερκίδα τους μια κροτίδα δίπλα σε ένα ball boy, το οποίο και τραυματίστηκε.

Ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά τον αγώνα, με το νεαρό να διακομίζεται στο νοσοκομείο όπου ευτυχώς δεν υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Ο αγώνας άρχισε ξανά μετά από διακοπή μισής ώρας και τότε οι οπαδοί της ΑΕΛ πέταξαν κροτίδες με το διαιτητή να διακόπτει ξανά τον αγώνα. Τότε οι οπαδοί κατέβηκαν στο ταρτάν του αγωνιστικού χώρου προκαλώντας εκ νέου επεισόδια.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:


«Αυτό που έγινε είναι αθλιότητα που δεν έζησα ποτέ ξανά στην ζωή μου και πέρασα και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν έζησα ποτέ αυτό το πράμα.

Έπεσαν 1200 κροτίδες, πέτρες, να τρώμε ξύλο από σεκιουριτάδες. Εμένα δεν με ενδιαφέρει, περαστικός είμαι. Εγώ σε αυτό το γήπεδο βλέπω περίεργα πράγματα.

Πρέπει να υπάρχει ασφάλεια και η ασφάλεια επιβάλλεται από την νομοθεσία. Αν δεν υπάρχει τάξη από τη νομοθεσία δεν μπορούν να λυθούν αυτά», δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης.

Σχολιάστε ...