Πολιτική

Ξέσπασε ο Χρήστος Ζώης: Γελοιότητες όσα ακούγονται για προσχώρησή μου στον ΣΥΡΙΖΑ

«Πληροφορήθηκα με έκπληξη ότι σε πρωινή εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ. Καρατζαφέρης επικαλέσθηκε το όνομά μου και αναφέρθηκε σε “προσχώρησή μου στον ΣΥΡΙΖΑ”. Ειλικρινά αγνοώ τι ανάγκη οδήγησε αυτόν τον κύριο να επιδίδεται σε τέτοια ψεύδη και πώς διανοήθηκε να ασχοληθεί μαζί μου», δήλωσε ο Χρήστος Ζώης.

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας πρόσθεσε: «Η γελοιότητα, το ψεύδος και η γραφικότητα όταν συναντώνται παράγουν ίσως τέτοιας έκτασης αποτελέσματα. Με τον κ. Καρατζαφέρη δε θα ασχοληθώ ξανά εκτός και αν με ψεύδη και συκοφαντίες τολμήσει να επανέλθει.

Όμως πριν από λίγες μέρες αναγκάστηκα να διαψεύσω άλλες πληροφορίες ανυπόστατες για συμμετοχή μου σε σενάρια, τα οποία χαρακτήρισα ακραία και πολύ μακριά από τις πολιτικές μου θέσεις και απόψεις. Αυτό μπορεί σήμερα να πληρώνω με την εκ νέου στοχοποίησή μου και υπονόμευση της προσωπικότητάς μου. Λυπάμαι ειλικρινώς για την κατάντια στην οποία έχουν περιέλθει όσοι αναζητούν έναν οποιοδήποτε ρόλο στη δημόσια σφαίρα. Είναι απλά κωμικοτραγικοί».

Τέλος, ο κ. Ζώης συμπλήρωσε: «Το τι είμαι και το τι πιστεύω το έχω υπερασπιστεί δημόσια. Όταν χρειάστηκε δε δίστασα να αγνοήσω καρέκλες και αξιώματα και να πληρώσω κόστος για τις ιδέες μου. Κανείς συκοφάντης, ψεύτης και καρεκλοκένταυρος δεν μπορεί να με σπιλώσει».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa