Πολιτική

Χρήστος Μαρκογιαννάκης: Θα είμαι υποψήφιος βουλευτής, συνεργαζόμενος με άλλο κόμμα

Χρήστος Μαρκογιαννάκης

Την πρόθεσή του να κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, εξέφρασε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Εξήγησε ότι θα είναι συνεργαζόμενος βουλευτής με άλλο κόμμα πλην της Νέας Δημοκρατίας, αλλά όχι με τη Χρυσή Αυγή ή το ΚΚΕ.

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Νews24/7 στους 88,6 τόνισε: “Επειδή ο πρόεδρος της ΝΔ με απέκλεισε από τα ψηφοδέλτια με το πρόσχημα της ανανέωσης και στο μεταξύ παίρνει μεγαλύτερους από μένα, θα είμαι ανεξάρτητος βουλευτής Χανίων συνεργαζόμενος με άλλο κόμμα, από το ΚΙΝΑΛ μέχρι τον Λεβέντη, όχι βέβαια με τη Χρυσή Αυγή ή το ΚΚΕ. Ο Κ. Μητσοτάκης με απέκλεισε για να μην κινδυνεύσει η πρωτιά στα Χανιά που αν κατέβαινα εγώ θα ήταν σίγουρα δική μου”.

Σε σχέση με την υπόθεση C4I ανέφερε τα εξής:

“Επειδή χειρίστηκα το θέμα του C4I, να πω ότι δεν έχω υπογράψει καμία τροποποίηση σύμβασης και δεν παρεγράφη τίποτα όσον αφορά εμένα γιατί το 2011 στο πλαίσιο εξεταστικής για τη Ζίμενς βγήκε ένα πόρισμα που δεν ήρθε στη Βουλή για συζήτηση και έγινε πρόταση για προκαταρκτική.

Η ΝΔ δεν με στήριξε. Οι ίδιοι που είχαν υπογράψει την πρόταση δεν την υπερψήφισαν. Κατέθεσα τροπολογία την οποία αποδέχθηκε ο υπ. Δικαιοσύνης κ. Καστανίδης, ότι ένας υπουργός που κατηγορείται μπορεί να ζητήσει τη μη παραγραφή. Τον Σεπτέμβριο έγινε πρόταση για προανακριτική που και πάλι δεν πέρασε. Ο Χριστοφοράκος μπαινόβγαινε στο γραφείο μου κάθε μέρα αλλά ποτέ δεν μου έστειλε δώρο ούτε ένα στυλό. Όποιος έχει τα κότσια να προχωρήσει στη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής”.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa