Πολιτική

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Αναγκαία η οικονομική ενίσχυση των αμπελοκαλλιεργητών της Αχαΐας

Η Βουλευτής Αχαΐας Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου, με ερώτηση της προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη έθεσε ως άμεση προτεραιότητα την ανάγκη έκτακτων οικονομικών ενισχύσεων για τους αμπελοκαλλιεργητές του Νομού Αχαΐας.

Οι ραγδαίες κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις των ημερών που διανύουμε, τοποθετούν σε πρώτο πλάνο τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας και αναδεικνύουν την ανάγκη ουσιαστικής στήριξης των καλλιεργητών σταφυλιού.

Αποτελεί Χρέος μας η δημιουργία ενός βιώσιμου και δημιουργικού μείγματος επιδοτήσεων, ελαφρύνσεων και μέτρων, που θα αποτρέψουν αφενός μελλοντικές στρεβλώσεις και παρενέργειες στις τιμές των αγροτικών προϊόντων, και αφετέρου θα εξασφαλίσουν την οικονομική και κοινωνική επιβίωση του αγροτικού κόσμου της Αχαΐας.

«Δεν ζητάμε θαύματα και προνομιακή μεταχείριση. Θέλουμε την βοήθεια του Κράτους, ειδικά τώρα που η πανδημία ενισχύει τις εισοδηματικές ανισότητες με την κοινωνική αναντιστοιχία» επεσήμαινε στην ερώτηση της η κα. Αλεξοπούλου.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa