Εκλογές 2019 Πολιτική

Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον Πειραιά – Προσήχθη ο υπ. δήμαρχος της ΧΑ

Πριν από λίγο έγινε η προσαγωγή του υποψήφιου δήμαρχου με την Χρυσή Αυγή στον Πειραιά. Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να επέμβουν μετά από ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ των στελεχών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Χρυσής Αυγής.

Όπως καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ανακοίνωσή της, τα μέλη της δέχθηκαν«την επίθεση των τραμπούκων της Χρυσής Αυγής  έξω από το 3ο Λύκειο στον Πειραιά».

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση: «Η επίθεση δεν ήταν τυχαία, καθώς το πρωί οι Χρυσαυγίτες που βρέθηκαν στο σχολείο είχαν «σταμπάρει» τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, έφυγαν και επέστρεψαν με συγκροτημένο Τάγμα Εφόδου 15 ατόμων για να επιτεθούν».

«Καταγγέλλουμε τη στάση της αστυνομίας. Τα αστυνομικά όργανα που έσπευσαν επί τόπου φρόντισαν να συλλάβουν τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και αυτούς που πήγαν να διαμαρτυρηθούν, δηλαδή την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική Τίνα Μαύρου και τον επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ανταρσία στις γειτονιές του Πειραιά» Θανάση Διαβολάκη και τους μετέφεραν στο ΑΤ Καμινίων», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa