Πολιτική

Χτύπημα Παπανδρέου στην εθνική γραμμή – Διαβάστε άρθρο του

Γιώργος Παπανδρέου

«Εύχομαι και ελπίζω, ότι θα αποφύγουμε ένα θερμό επεισόδιο και ότι θα πετύχουμε με τη συμβολή και των συμμάχων μας μια αποκλιμάκωση της έντασης με την Τουρκία» επισημαίνει σε άρθρο – παρέμβαση ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου.

Αξίζει να τονιστεί για άλλη μια φορά, η μεγάλη ευθύνη και υποχρέωση της κυβέρνησης αναφορικά με την πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση των κομμάτων για όλα τα μεγάλα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, ώστε να αξιοποιηθεί η συμβολή και εμπειρία όλων στη χάραξη γραμμής και στρατηγικής για τη διαμόρφωση ενός ενιαίου εθνικού μετώπου. Η χώρα και ο Ελληνικός λαός, έχουν μόνο να κερδίσουν από μια τέτοια πρακτική, όχι να χάσουν» υπογραμμίζει σε άλλο σημείο του άρθρου του ο κ. Παπανδρέου.

Ακόμη, ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρεται στις διερευνητικές επαφές με την Τουρκία «που είχαν προχωρήσει πολύ πριν το 2004» σημειώνοντας ότι «τη χρονιά εκείνη, μετά την νίκη της ΝΔ και του Κώστα Καραμανλή στις εκλογές, ατόνισε η διαδικασία των διερευνητικών συζητήσεων και χάθηκε μια ευκαιρία να πάμε σύννομα στο δικαστήριο της Χάγης για τη διευθέτηση του ζητήματος της υφαλοκρηπίδας».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Γιώργου Παπανδρέου στο pireasnow.gr

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER