Κοινωνία

Ψάχνουν τον «δράκο» του Instagram! Βίασε 16χρονη!

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για το  ενδεχόμενο να βρίσκονται μπροστά σε έναν “δράκο” ο οποίος αναζητά ενήλικες  μέσω social media, όπου φέρεται να έχει δημιουργήσει διάφορα προφίλ, όλα με ψεύτικα στοιχεία.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Espresso, όταν 16χρονη μαθήτρια είχε ακούσει από φίλες της για το προφίλ του συγκεκριμένου νεαρού στο Instagram και ξαφνικά λίγες ημέρες μετά δέχθηκε αίτημα  από τον άγνωστο. Το κορίτσι δέχθηκε και έτσι άρχισε να βλέπει τις ιστορίες και τις φωτογραφίες που ανέβαζε ο νεαρός στο προφίλ του, στο οποίο δεν έκρυβε την αγάπη του για τ’ ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα από την στιγμή που συμφώνησε η 16χρονη να γίνει “ακόλουθος” στο προφίλ του νεαρού άνδρα, δέχθηκε το πρώτο μήνυμα από τον ίδιο. Στην αρχή η 16χρονη απαντούσε διστακτικά καθώς δεν τον γνώριζε, όπως κατέθεσε στους Αστυνομικούς, όσο όμως περνούσε ο καιρός άρχισαν να μιλούν πιο άνετα στα μηνύματα, μέχρι που ήλθε και η πρόσκληση να τα… πουν από κοντά.

Αρχικά η 16χρονη μαθήτρια δεν δέχθηκε, πλην όμως οι προσκλήσεις να βγουν μια βόλτα να γνωριστούν από κοντά και να τα πουν, ήταν καθημερινές, με αποτέλεσμα το κορίτσι να δεχθεί την πρόσκληση για μια βόλτα με το ακριβό αυτοκίνητο του νεαρού άνδρα. Το ανήλικο κορίτσι συναντήθηκε τελικά με το νεαρό οποίος την περίμενε σε πλατεία σε περιοχή των Νοτίων Προαστίων με το ακριβό του αυτοκίνητο και στην συνέχεια, όπως άλλωστε υποστήριξε η ανήλικη στην κατάθεση της, πήγαν για καφέ και μπύρα.

Στην συνέχεια και σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς τις ανήλικης, ο νεαρός που της είχε δώσει όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια ψεύτικο μικρο όνομα, το ίδιο δηλαδή που είχε και στο προφίλ του, ζήτησε να πάνε μια βόλτα στην παραλία του Αγίου Κοσμά. Ανυποψίαστη η κοπέλα δέχθηκε την βόλτα, με αποτέλεσμα να καταλήξουν σ ένα απόμερο σημείο, όπου εκεί ο νεαρός ζήτησε από το κορίτσι να κάνουν έρωτα. Η ανήλικη αρνήθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως οι πόρτες του αυτοκινήτου ήταν κλειδωμένες.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η 16χρονη μαθήτρια, ο νεαρός την βίασε και στην συνέχεια την μετέφερε σε άλλο σημείο, που είχε πρόσβαση σε Μέσα Μεταφοράς και Ταξί και έσπευσε να εξαφανιστεί. Την επόμενη ημέρα η 16χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στον πατέρα της, με αποτέλεσμα άμεσα να απευθυνθούν στην αρμόδια Υπηρεσία τις Αστυνομίας.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 



 

 

 

Karfitsa