Κοινωνία

Ψυρρή: «Μπουκαδόροι» εισβάλλουν σε κλειστά καταστήματα

«Βραχνάς» φαίνεται να έχουν γίνει για τους μαγαζάτορες στου Ψυρρή άγνωστοι οι οποίοι εκμεταλλεύονται το lockdown και εισβάλουν μέσα σε κλειστά καταστήματα παραβιάζοντας τις πόρτες ή σπάζοντας τις τζαμαρίες και υφαρπάζουν ότι βρίσκουν στο εσωτερικό.

Στην περιοχή του Ψυρρή υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις Εστίασης που λόγω των περιοριστικών μέτρων παραμένουν κλειστές με αποτέλεσμα η περιοχή το βράδυ να ερημώνει. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύονται άγνωστοι οι οποίοι εισβάλουν μέσα σε κλειστά μπαρ και καφετέριες, παραβιάζοντας τις πόρτες ή σπάζοντας τις τζαμαρίες και κλέβουν ότι βρίσκουν μέσα στον χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον δύο περιστατικά στα οποία άγνωστοι σπάσανε ενισχυμένο πλεξιγκλάς γυαλί και παραβίασαν πόρτα καταστήματος. Κάποιοι επαγγελματίες που μίλησαν στο paraskhnio.gr μας ανέφεραν ότι στην περιοχή δεν υπάρχουν πολλοί μόνιμοι κάτοικοι και έτσι όταν πέφτει το σκοτάδι επικρατεί ερημία και δημιουργείται το τέλειο πεδίο δράσης για όσους θέλουν να παραβούν τον νόμο. «Πριν το lockdown και την απαγόρευση κυκλοφορίας όλο και κάποιον θα έβρισκες, οποιαδήποτε ώρα, να περιφέρεται στην περιοχή. Τώρα δεν υπάρχει κανείς και όποιος θέλει να “μπουκάρει” κάπου, μπορεί να το κάνει εύκολα» μας είπε χαρακτηριστικά η Άννα η οποία έχει μια μικρή καφετέρια σε κεντρικό σημείο της γειτονιάς.

Είναι γεγονός πάντως ότι η ΕΛΑΣ πραγματοποιεί περιπολίες στην περιοχή πρωί-βράδυ, αλλά οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες ζητούν παραπάνω αστυνόμευση. Μάλιστα μερικοί από αυτούς σκέφτονται να προσλάβουν ιδιωτική εταιρία φύλαξης ώστε να μπορέσουν να περιφρουρήσουν τις περιουσίες τους

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa