Πολιτική

Όλα όσα είπαν μπροστά στις κάμερες Μητσοτάκης και Σακελλαροπούλου

Συνάντηση είχαν σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνη Σακελλαροπούλου. Ο πρωθυπουργός μετέβη στο προεδρικό μέγαρο στα πλαίσια τακτικής ενημέρωσης της Προέδρου για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον απολογισμό του έργου της κυβέρνησης, καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η κ. Σακελλαροπούλου αναφέρθηκε στην ανάγκη να κλείσει το θέμα με το πακέτο ανάκαμψης στην επόμενη Σύνοδο προκειμένου να ενισχυθούν οι εργαζόμενοι.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ειπώθηκαν τα εξής:

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Χαίρομαι που σας ξαναβλέπω, σήμερα είναι και μια ημέρα που έχει και απολογιστικό χαρακτήρα, καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.Ένας πολύ πυκνός χρόνος ο οποίος από τη μια ήμασταν συνεπείς με τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις υλοποιώντας ένα τολμηρό, μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα κι από την άλλη προφανώς έπρεπε να διαχειριστούμε μια σειρά από κρίσεις με πιο σημαντική την υγειονομική πρόκληση του κορωνοϊού στην οποία όπως έχουμε συζητήσει πιστεύω ότι τα έχουμε καταφέρει καλά, τουλάχιστον ως προς την αντιμετώπιση της πρώτης φάσης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο pireasnow.gr

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa