Πολιτική

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ήρθε η ώρα να δραστηριοποιηθούν οι γυναίκες

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη, σε σημερινές της δηλώσεις ανέφερε πως έφτασε η ώρα να ενισχυθεί η γυναικεία παρουσία στον επιχειρηματικό τομέα.

Η κ. Κεφαλογιάννη μίλησε στην εκδήλωση του ομίλου εταιρειών ICAP με τίτλο «High Heels on High Hills» και τόνισε ότι τις τελευταίες δεκαετίες «γυναίκες και «επιχειρείν» είναι μια σχέση ανερχόμενη, που συμβάλλει στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας στις εθνικές οικονομίες».

Στη συνέχεια επισήμανε πως η χώρα μας συγκεντρώνει χαμηλό ποσοστό συμμετοχής γυναικών τόσο στην κορυφή των επιχειρήσεων όσο και στην πολιτική. Παράλληλα υπογράμμισε ότι «Η σημερινή κυβέρνηση μπορεί να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις με στοχευμένο αναπτυξιακό σχεδιασμό. Μέσα από πολιτικές που από τις πρώτες κιόλας ημέρες εφαρμόζει για την τόνωση όλων των παραγωγικών τομέων της οικονομίας. Γιατί έχουν σχεδιασθεί όλες εκείνες οι πολιτικές και οι δέσμες μέτρων που είναι προϋπόθεση για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Για τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους και των επιχειρήσεων της χώρας μας. Για να είναι η ανάκαμψη της οικονομίας ορατή και τα νοικοκυριά της χώρας να προσβλέπουν στην κοινωνική και οικονομική ευημερία».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa