Κοινωνία

Όλο το απολογητικό υπόμνημα Λιγνάδη στην ανακρίτρια – Τι ισχυρίζεται για τους βιασμούς

Πριν λίγη ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του δικαστικού συμβουλίου το οποίο συνεδρίασε για την αίτηση ακύρωσης της προδικασίας που έχει καταθέσει ο Δημήτρης Λιγνάδης. Η συγκεκριμένη απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σε λίγη ώρα.

Αν σε περίπτωση που το αίτημα που κατέθεσε ο συνήγορος του κ. Λιγνάδη  δεν γίνει δεκτό, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός θα απολογηθεί στη 19η ανακρίτρια για τις κατηγορίες για βιασμό.

Ο Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνεδρίασης για το αίτημα της πλευράς του Δημήτρη Λιγνάδη, τόνισε ότι παρέδωσαν στα μέλη του συμβουλίου αποδεικτικά στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι καταγγελλόμενοι βιασμοί τον Αύγουστο του 2010 και τον Αύγουστο του 2015 δεν έχουν τελεστεί, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης.

Στο απολογητικό του υπόμνημα ο κατηγορούμενος Δ. Λιγνάδης κάνει λόγο για σκευωρία η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου, αλλά και τις αναρτήσεις της Ελενας Ακρίτα περί παραίτησής του από το Εθνικό Θέατρο.

«Σκοπός τους» σύμφωνα με τον κατηγορούμενο είναι «η ηθική μου εξόντωση δια του χαρακτηρισμού μου ως παιδόφιλου και βιαστή».

Ο κατηγορούμενος αποδίδει ακόμα πρόθεση στους διώκτες του ότι θα είχαν και οικονομικό όφελος απ’ αυτή την ιστορία, βρίσκοντας δύο αδίστακτους που τον κατήγγειλαν ως τον βιαστή τους.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa