Ευκαιρίες για εργασία

1.039 προσλήψεις σε Δημόσιο φορείς και επιχειρήσεις

ΟΑΕΔ Θέμα

«Πράσινο φως» άναψε το ΑΣΕΠ για την υποβολή αιτήσεων σε μεγάλους διαγωνισμούς μόνιμου προσωπικού.

Μεταξύ των φορέων που βρίσκονται σε διαδικασία επιλογής προσωπικού είναι η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ – 53 μόνιμοι), η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ ΑΕ), το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών (ΕΚΕΨΥΕ) και η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών (υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων).

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr).

Συνολικά, διατίθενται  1.039 θέσεις, εκ των οποίων οι 896 αφορούν τον δημόσιο τομέα (υπουργεία, δήμους, νοσοκομεία, φορείς) και οι 143 θέσεις τον ιδιωτικό.

Η πλειοψηφία των θέσεων όσον αφορά το Δημόσιο είναι μόνιμες. Ωστόσο, υπάρχουν και αρκετές θέσεις εποχικού προσωπικού.

Στον ιδιωτικό τομέα αυτή την εβδομάδα «κυριαρχούν» θέσεις που αφορούν δίμηνες συμβάσεις για την περίοδο των Χριστουγέννων (Δεκεμβρίου – Ιανουαρίου).

896 νέοι εργαζόμενοι

Δεκάδες προκηρύξεις είναι σε ισχύ για την επιλογή μόνιμων και εποχικών υπαλλήλων. Συνολικά διατίθενται 896 θέσεις.

Ζητούνται κυρίως γιατροί, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, πολιτικοί μηχανικοί, νοσηλευτές, νηπιαγωγοί, βρεφονηπιοκόμοι.

Ξεχωρίζουν οι διαδικασίες πρόσληψης που αφορούν το ΓΝΘ Παπαγεωργίου (99 θέσεις), τον ΟΑΕΔ (335) και το ΑΑΔΕ-ΑΕΜΥ-ΕΚΨΥΕ (53 θέσεις).

Τα προσόντα που κρίνουν τον διορισμό στο Δημόσιο είναι ο βαθμός απολυτηρίου, η γνώση Η/Υ, ο χρόνος προϋπηρεσίας, η γνώση ξένης γλώσσας και η εντοπιότητα. Είναι αναγκαίο να κινηθείτε έγκαιρα και αποτελεσματικά.

Δημοσιεύτηκε στο ένθετο «Ευκαιρίες για Εργασία» που κυκλοφόρησε μαζί με την εφημερίδα Παρασκήνιο το Σάββατο 11/11

 

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa