Ευκαιρίες για εργασία

1.066 νέες προσλήψεις σε υπουργεία, φορείς, δήμους, νοσοκομεία

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για την προκήρυξη 15Κ/2017 του ΑΣΕΠ, που αφορά την πλήρωση 335 θέσεων με σειρά προτεραιότητας τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.

Παράλληλα, το ΑΣΕΠ προκήρυξε την πλήρωση, με μετάταξη, 16 κενών οργανικών θέσεων και 35 κενών οργανικών θέσεων του κλάδου Διοικητικών Γραμματέων του υπουργείου Εξωτερικών. Οι θέσεις θα καλυφθούν με μετάταξη υπαλλήλων, διοικητικών γραμματέων και επιμελητών μετά από αίτηση τους και επιτυχή συμμετοχή σε γραπτή δοκιμασία.

Μαζικές προσλήψεις όμως γίνονται και σε μεγάλα νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας, όπως το ΓΝ «Παπαγεωργίου» (99 θέσεις) αλλά και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (15 θέσεις).

Συνεχίζεται κανονικά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας, Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών και Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να προκηρυχθούν θέσεις στην ΕΥΔΑΠ, με την πρώτη προκήρυξη να αφορά 100 άτομα υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Επίσης, έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε μία θέση σε επιχειρήσεις και φορείς του ιδιωτικού τομέα, καθώς προσφέρονται 153 νέες θέσεις εργασίας σε μεγάλες εταιρείες, όπως Παπαστράτος, ICAP κ.ά. Είναι αναγκαίο να κινηθείτε έγκαιρα και αποτελεσματικά.

Προσλήψεις στο Δημόσιο

Με «οδηγό» τις διαδικασίες πρόσληψης που κινούν ΟΑΕΔ, ΕΥΔΑΠ και υπουργείο Εξωτερικών, υποψήφιοι διαφόρων ειδικεύσεων και ειδικοτήτων ρίχνονται στη «μάχη» για μία θέση στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Ζητούνται, κυρίως, βιολόγοι, χημικοί, μαθηματικοί, ψυχολόγοι, νοσηλευτές, μάγειρες, εργοθεραπευτές, φύλακες, αποθηκάριοι. Η προϋπηρεσία στο αντικείμενο των προκηρυσσόμενων θέσεων παραμένει ένα από τα καθοριστικότερα κριτήρια πρόσληψης.

Δημοσιεύτηκε στο ένθετο «Ευκαιρίες για Εργασία» που κυκλοφόρησε μαζί με την εφημερίδα Παρασκήνιο το Σάββατο 18/11

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa