Ευκαιρίες για εργασία Σε πρώτο πλάνο

1.454 μόνιμοι σε υπουργεία και φορείς

Έως τα τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται να εκδοθεί η μεγάλη προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ για 300 νέους μόνιμους υπαλλήλους. Θα επιλεγούν υποψήφιοι όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. Οι ειδικότητες που κυρίως ζητούνται είναι μηχανικοί, διοικητικοί, οδηγοί και εργάτες.

Σε διαδικασίες προσλήψεων θα βρεθεί σύντομα τόσο το υπ. Οικονομικών όσο και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Ήδη έχει δοθεί η έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Στο Εθνικό Τυπογραφείο βρίσκεται η προκήρυξη για 26 μονίμους στη ΔΕΗ. Θα προσληφθούν μηχανολόγοι μηχανικοί και ηλεκτροτεχνίτες Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Παράλληλα, έως το τέλος του χρόνου αναμένεται να κινηθούν και νέοι διαγωνισμοί για την πρόσληψη μόνιμων υπαλλήλων σε διάφορους άλλους φορείς.

Συγκεκριμένα, 68 θέσεις στο υπουργείο Πολιτισμού (Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης, Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, Κεντρική Υπηρεσία και Μουσείο Ακρόπολης).

Αμέσως μετά, στον «χορό» της επιλογής μόνιμων υπαλλήλων θα μπουν η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής.

Δημοσιεύτηκε στο ένθετο «Ευκαιρίες για Εργασία» που κυκλοφόρησε μαζί με την εφημερίδα Παρασκήνιο το Σάββατο 16/9 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa