Κόσμος

20 χρόνια κάθειρξη στη δασκάλα που έκανε σεξ με 13χρονο μαθητή της!

Στη φυλακή για 20 χρόνια θα βρεθεί μια πρώην δασκάλα από την Αριζόνα, η οποία έκανε σεξ με έναν 13χρονο μαθητή της.

Η 28χρονη Μπρίτανι Ζαμόρα ομολόγησε ότι έκανε σεξ αρκετές φορές με τον μαθητή της, αλλά επέμεινε ότι είναι «καλός άνθρωπος» και δεν αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία.

Η δασκάλα από το Γκουντγίαρ της Αριζόνα συνελήφθη τον Μάρτιο του 2018 με την υποψία ότι αποπλάνησε έναν μαθητή, ενώ «πολιορκούσε» κι άλλον έναν. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας έκανε σεξ με το αγόρι αρκετές φορές στο αυτοκίνητό της και στην τάξη και μάλιστα μια φορά ενώ ήταν παρών κι ένας 11χρονος. Σε μια άλλη περίπτωση άγγιξε τον 13χρονο στα γεννητικά του όργανα την ώρα του μαθήματος κι ενώ οι υπόλοιποι μαθητές παρακολουθούσαν ένα βίντεο.

H Μπρίτανι Ζαμόρα ακούει την ετυμηγορία του δικαστηρίου

Πως αποκαλύφθηκε η σχέση δασκάλας – μαθητή

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν οι γονείς του θύματος αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε από μια εφαρμογή που είχαν εγκαταστήσει στο κινητό του για να παρακολουθούν τα μηνύματα που έστελνε και δεχόταν και η οποία εντόπιζε λέξεις που πρόδιδαν ανάρμοστη συμπεριφορά. Τράβηξαν φωτογραφίες από συγκεκριμένα μηνύματα που αποδείκνυαν ότι η σχέση του γιου τους με την καθηγήτριά του ήταν σεξουαλικής φύσης κι ότι είχαν κάνει σεξ σε χώρους του σχολείου και εκτός αυτού.

«Θέλω να κάνω σεξ μαζί σου κάθε μέρα»

Σε ένα από αυτά τα ερωτικά μηνύματα η Ζαμόρα έλεγε στον μαθητή της ότι ήθελε να κάνει σεξ μαζί του «κάθε μέρα χωρίς χρονικό περιορισμό». O εισαγγελέας αποκάλυψε στο δικαστήριο ότι η πρώην δασκάλα είχε πάει δυο φορές στο σπίτι των παππούδων του 13χρονου για να κάνουν στοματικό σεξ στο αυτοκίνητο, όσο ο άνδρας της έλειπε για ψάρεμα, αλλά τους διέκοψε τη μία φορά ο τελευταίος όταν της τηλεφώνησε για να της πει ότι θα γυρίσει νωρίτερα.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου η 28χρονη δεν μπορεί να αποφυλακιστεί πρόωρα λόγω καλής συμπεριφοράς, ενώ όταν θα βγει από τη φυλακή θα είναι δηλωμένη για σεξουαλικά εγκλήματα και θα παραμείνει υπό επιτήρηση για την υπόλοιπη ζωή της.

Η ίδια είπε πάντως στο δικαστήριο ότι όσο θα είναι στη φυλακή θα μελετήσει για να πάρει ένα άλλο πτυχίο, ώστε να μπορέσει να ξαναχτίσει τη ζωή της όταν θα αποφυλακιστεί σε είκοσι χρόνια.

 

 

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa