Στη δημοσιότητα έδωσε  η ΕΛ.ΑΣ, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται ότι τις βραδινές ώρες της 27ης Μάϊου 2021, κινούμενος με το αυτοκίνητό του στην Ραφήνα, προσέγγισε ανήλικη η οποία επέστρεφε στην οικία της με το ποδήλατό της και επιχείρησε επανειλημμένα να την πείσει να επιβιβασθεί στο όχημά του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τ.Α. Ραφήνας-Πικερμίου, είναι ο Παντελής Κάλλας του Νικολάου και της Ευανθίας, γεννηθείς την 29-3-1973 στην Αθήνα.

 

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22940-29415 του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 2-12-2021, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη.