Η Σ.Κ. ΑΙΓΙΣ, μία από τις σπουδαιότερες ελληνικές συμβουλευτικές εταιρείες, κλείνει φέτος 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

Υπό την ισχυρή Προστασία-Αιγίδα της, από το 1997 μέχρι σήμερα, η εταιρεία μας έχει καταγράψει μια επιτυχημένη πορεία παρέχοντας εξειδικευμένες τεχνικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στον Ιδιωτικό και στο Δημόσιο Τομέα, αλλά και σε ξένους θεσμικούς οργανισμούς, λειτουργώντας ως “Οne-Stop Shop”.

Είμαστε πολύ περήφανοι που

  • Υποβάλαμε την πρώτη πανελληνίως αίτηση στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας
  • Συμμετείχαμε στη σύνταξη του νέου Αναπτυξιακού Νόμου 4887/2022 – Ελλάδα Ισχυρή Ανάπτυξη

Στο πλαίσιο της άριστης γνώσης του Νόμου, η εταιρεία μας θα παρουσιάσει ένα Webinar σε συνεργασία με την Ε.ΕΝ.Ε. την Τρίτη 22 Μαρτίου στις 18:00 με θέμα “Χρηματοδοτικά Εργαλεία Υποστήριξης Επενδυτικών Σχεδίων”.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή πατήστε ΕΔΩ.

Διαθέτοντας σημαντική εμπειρία, αυξημένο αίσθημα ευθύνης και υψηλή τεχνογνωσία, η ομάδα της Σ.Κ. ΑΙΓΙΣ έχει ολοκληρώσει σύνθετα και υψηλού προφίλ έργα όλα αυτά τα έτη, σε ποικίλους τομείς της οικονομίας. Ενδεικτικά:

  • Έχει οριστεί ως Ανεξάρτητος Επόπτης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω της διενέργειας συστηματικής παρακολούθησης της εφαρμογής του προγράμματος τιτλοποίησης ΜΕΔ στο Ελληνικό Σχέδιο Προστασίας Περιουσιακών Στοιχείων με την ονομασία «Ηρακλής». Το έργο αυτό αντιπροσωπεύει έναν ακόμη σημαντικό ρόλο για την εταιρεία μας, συμβάλλοντας στις προσπάθειες της Ελληνικής αγοράς για την μείωση των ΜΕΔ και την αύξηση της χρηματοοικονομικής σταθερότητας.
  • Συνέταξε Ολοκληρωμένο Σχέδιο Εθνικής Βιομηχανικής Στρατηγικής για την Γενική Γραμματεία της Βιομηχανίας.
  • Ανέλυσε και υποστήριξε την Εθνική Στρατηγική για τη διαχείριση των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων και λειτούργησε ειδικό γραφείο PMO εντός της Τράπεζας της Ελλάδος για την εφαρμογή της «Στρατηγικής  διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων» στην χώρα μας.  Το έργο αυτό ξεκίνησε από τους θεσμικούς δανειστές, είχε διάρκεια 1 έτους και ολοκληρώθηκε επιτυχώς τον Μάρτιο του 2017.
  • Συμμετείχε στην Ανεξάρτητη Αποτίμηση για το 33.0 τις εκατό των μετοχών του ΟΠΑΠ σύμφωνα με το Άρθρο 6.3 του Νόμου 3986/2011. Βάση της ανάλυσής μας, το ΤΑΙΠΕΔ ολοκλήρωσε με επιτυχία την ιδιωτικοποίηση της πρώτης μεγάλης Ελληνικής επένδυσης.
  • Έχει υποβάλλει περισσότερα από 500 Επενδυτικά Σχέδια σε όλους τους τομείς της οικονομίας συνολικού προϋπολογισμού άνω των €2,5 δις, εξασφαλίζοντας για τους πελάτες της άνω του €1 δις εκταμιευμένες επιχορηγήσεις και έχει αξιολογήσει Στρατηγικά Επενδυτικά Σχέδια ύψους €7 δις.

Επιπλέον, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της, καλύπτει ολόκληρο το φάσμα των υπηρεσιών παροχής τεχνικών μελετών, τεχνικών έργων και συμβουλευτικών υπηρεσιών που αφορούν τους κλάδους Real Estate, Ενέργεια και Περιβάλλον με σκοπό να προσφέρει σε συνεργασία με τις υπόλοιπες Διευθύνσεις της εταιρίας ολοκληρωμένες λύσεις σε Εταιρίες, Ιδιώτες, Επενδυτές, Πιστωτές και δανειζόμενους καθώς και στο  Δημόσιο Τομέα.

Οι παρεχόμενες τεχνικές υπηρεσίες αποτυπώνονται σε έργα ποικίλης συνθετότητας, κλίμακας και τεχνικού περιεχομένου, όπως :

  • Τακτοποιήσεις και μελέτες εκτίμησης ακινήτων σε όλη την Ελλάδα
  • Μελέτη, Σχεδιασμός, Αδειοδότηση Κατασκευής και Ανακαίνισης Κτιρίων στα πλαίσια αδειοδοτικής διαδικασίας επενδύσεων
  • Ολοκλήρωση 70 σύνθετων μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων στα πλαίσια αδειοδοτικής διαδικασίας επενδύσεων,
  • Ολοκλήρωση 125 φωτοβολταικών έργων με το κλειδί στο χέρι σε όλη την Ελλάδα
  • Ανάπτυξη, εφαρμογή και εγκατάσταση περισσοτέρων από 400 συστημάτων διαχείρισης ποιότητας

Οι απόλυτα ανεξάρτητες και υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη εμπειρία, τον επαγγελματισμό, την καινοτομία και το ευέλικτο ταλέντο των στελεχών της, έχουν κατατάξει την Σ.Κ. ΑΙΓΙΣ ως μία από τις πιο αξιόπιστες συμβουλευτικές εταιρείες της χώρας μας.

Γιορτάζουμε τα 25 χρόνια της Σ.Κ. ΑΙΓΙΣ, ατενίζοντας το παρελθόν και χτίζοντας το μέλλον.

«Ενσωματώνουμε το όραμά σας με επιτυχία!»

Web: https://www.skaegis.gr/