Κοινωνία

24ωρη απεργία στις 27 Νοεμβρίου αποφάσισε η ΓΣΕΕ

ΓΣΕΕ-συγκέντρωση

24ωρη γενική απεργία στις 27 Νοεμβρίου εξήγγειλε η ΓΣΕΕ, αντιδρώντας στην υψηλή φορολογία που επιβάλλει σε εργαζόμενους, συνταξιούχους και ανέργους ο προϋπολογισμός του 2015.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ την πραγματοποίηση 24ωρης γενικής απεργίας την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις πρόσφατες αποφάσεις της Ολομέλειας Διοίκησης της Συνομοσπονδίας.

Όπως σημειώνει στη σχετική της ανακοίνωση, «η κυβέρνηση δυστυχώς μέσα και από τον νέο προϋπολογισμό δεν κάνει τίποτε άλλο από το να εντείνει τα ήδη εφιαλτικά προβλήματα των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων».

Προσθέτει πως πρόκειται για έναν προϋπολογισμό «που καθιστά για ακόμη μία φορά μόνιμα φορολογικά υποζύγια τους πιο αδύναμους, που εξαθλιώνει την κοινωνία, που συντηρεί την ίδια σκληρή πραγματικότητα για κάθε Ελληνική οικογένεια».

Προαναγγέλλει ότι θα πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια, οι ημερομηνίες των οποίων θα καθοριστούν ανάλογα με το χρόνο συζήτησης του νέου προϋπολογισμού στη Βουλή.

Με στόχο τη μαζική συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία, θα προηγηθούν περιφερειακές συσκέψεις, επισκέψεις σε χώρους εργασίας και συσκέψεις Ομοσπονδιών.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa