Δημοτικές - Περιφερειακές Εκλογές 2014

Α. Παχατουρίδης στο «Π»: «Δεν με ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή, μόνο το Περιστέρι»

Παχατουρίδης

Συνέντευξη στη Μαρία Μιχάλη

«Για μένα κεντρική πολιτική σκηνή είναι το Περιστέρι και οι Περιστεριώτες», τόνισε ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, ξεκαθαρίζοντας στην κάμερα του «Π», ότι δεν ενδιαφέρεται να θέσει ποτέ υποψηφιότητα για βουλευτής.

Αναφερόμενος στα σενάρια που τον ήθελαν το τελευταίο διάστημα πιθανό υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής, ο κ. Παχατουρίδης σημείωσε: «Κουβεντιάζανε για εμένα χωρίς εμένα, αλλά αυτοί που ξέρουν τον Ανδρέα γνωρίζουν πολύ καλά ότι εγώ πάντοτε από παιδί πήγαινα εκεί που μου έλεγε η καρδιά μου. Και η καρδιά μου είναι στο Περιστέρι».

Όσον αφορά στην παράταξη του, ο κ. Παχατουρίδης, τονίζοντας ότι είναι «φανατικός θιασώτης της ανεξάρτητης τοπικής αυτοδιοίκησης», αναφέρει ότι έκανε στην άκρη τα κόμματα και ένωσε τους πολίτες.

Στη συνέχεια, μιλώντας για τα έργα υποδομής που έχουν γίνει μέχρι τώρα στο Περιστέρι, ο κ. Παχατουρίδης επεσήμανε ότι, εάν επανεκλεγεί, η επόμενη δημαρχιακή του θητεία θα είναι η πενταετία της γειτονιάς. «Θα μπούμε μέσα στις γειτονιές για να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε τα μικρά, καθημερινά, αλλά βασανιστικά προβλήματα του πολίτη», αναφέρει.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa