Κοινωνία

Άγνωστες πτυχές του Ρωμανού αποκάλυψε η επικεφαλής των ιατρών που τον παρακολουθούσε (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκος-Ρωμανός

Για όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της απεργίας πείνας του Νίκου Ρωμανού μίλησε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιά και επικεφαλής της ομάδας ιατρών που τον παρακολουθούσε Ματίνα Παγώνη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η σίτιση του Ρωμανού χωρίς την θέλησή του θα συνιστούσε βασανισμό.

Ειδικότερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, η κα Παγώνη τόνισε πως «Ήταν μία δύσκολη ιστορία. Δεν ήταν ένας απλός απεργός πείνας», επισημαίνοντας ότι, αν συνέβαινε μία επιπλοκή και πέθαινε, δεν ξέρει τι θα συνέβαινε και στη χώρα.

Παράλληλα, η κ. Παγώνη υπογράμμισε ότι ο Ρωμανός τους είχε ομολογήσει ότι είχε εμπιστοσύνη στους γιατρούς. «Επειδή τον ζήσαμε από πολύ κοντά, ειδικά εγώ και μία γιατρός της ομάδας, γιατί δεν πλησίασε όλους τους γιατρούς, δεν είχε σχέση με όλους, με τους περισσότερους οι σχέσεις ήταν τυπικές, σε εμάς ομολόγησε ότι μας έχει εμπιστοσύνη, μετά από ένα διάστημα και άκουγε τι του λέγαμε», υπογράμμισε.

Μεταξύ άλλων, η κ. Παγώνη αποκάλυψε ότι ο Ρωμανός κάποιες στιγμές ήταν πολύ ευαίσθητος και κάποιες άλλες πάρα πολύ σκληρός, προσθέτοντας ότι είναι πολύ διαβασμένος.

«Προχθές, ο ίδιος ζήτησε, ήρθε ο δάσκαλός του, του έφερε ύλη, για να ξεκινήσει να δώσει τα μαθήματά του. Μου έκανε εντύπωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa