Αθλητικά

Αλαφούζος: «Είμαι ευχαριστημένος από τη συνάντηση με τον κ. Γιαννακόπουλο»

Γιάννης Αλαφούζος

Ευχαριστημένος από τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής συμμαχίας είναι η πρώτη φορά που εκδηλώνεται επίσημο ενδιαφέρον για την ΠΑΕ.

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο κ. Αλαφούζος δεν αποκάλυψε τον «συμπαίκτη» του Γιαννακόπουλου αλλά υποστήριξε πως έχει άγνοια για το όνομα του.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι πραγματικά η πρώτη φορά που εκδηλώνεται επίσημο ενδιαφέρον για την ΠΑΕ.

Χαίρομαι πολύ.
Ο κ. Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον που έχει να επενδύσει με κάποιο ξένο επενδυτή στην ΠΑΕ.

Το ποσό που θέλει να επενδύσει μαζί με τον ξένο που έχει μαζί του είναι ένα λογικό ποσό. Δεν γνωρίζω τον επενδυτή. Πάντως είμαι σίγουρος ότι για να τον έχει επιλέξει ο κ.Γιαννακόπουλος τότε θα είναι αξιόλογος» είπε αρχικά ο Γιάννης Αλαφούζος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαι ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη γιατί εμφανίζεται η πιθανότητα να επενδύσει μία σημαντική οικογένεια που έχει προσφέρει πολλά.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία είναι θεματοφύλακας και ανέλαβε να διασώσει τον Παναθηναϊκό, κάτι που έχει καταφέρει.

Ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί, η οικογένεια Γιαννακόπουλου μας στηρίζει και εμείς θα συνεχίσουμε να τη στηρίζουμε. Η ΠΑΕ απέκτησε έναν ισχυρό σύμμαχο».

Νωρίτερα ο κ. Γιαννακόπουλος έκανε την εξής γραπτή τοποθέτηση για τη συνάντηση με τον κ. Αλαφούζο:

«Σήμερα Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2013, στα Γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ του κ.Αλαφούζου και εμένα, με επίκεντρο το καλό του Συλλόγου και μόνο.

Σκοπός της συζήτησης ήταν, να εκδηλώσω και επισήμως στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το ενδιαφέρον μου για ενεργό συμμετοχή στην προσπάθεια αναγέννησης της πράσινης ΠΑΕ.

Για αυτό και ζήτησα από τον κ. Αλαφούζο όλα τα απαραίτητα στοιχεία, οικονομικά και μη, προκειμένου να εξετάσω εάν και εφόσον υπάρχει γόνιμο έδαφος, ώστε να προχωρήσω αποφασιστικά και χωρίς δεύτερες σκέψεις, ύστερα βέβαια και από τη δική του σύμφωνη γνώμη.

Ο κ. Αλαφούζος συμφώνησε να μου αποστείλει το ταχύτερο δυνατόν όλα τα στοιχεία, προκειμένου να προβώ μαζί με τους συνεργάτες μου σε όλες τις απαραίτητες οικονομοτεχνικές μελέτες.

Με την ολοκλήρωση της μελέτης αυτών των στοιχείων, θα είμαι έτοιμος να ανακοινώσω στο φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού, εάν πέραν της προσφοράς της οικογένειας Γιαννακόπουλου στην ΚΑΕ, υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις προκειμένου να προβώ σε μια επίσης σημαντική επένδυση, στην ΠΑΕ αυτή τη φορά, με αποκλειστικό στόχο να δούμε τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή εντός και εκτός Ελλάδας.

Κάθε άλλη λύση τη θεωρώ ημίμετρο και για αυτό όταν και εάν θα το αποφασίσω, θα αφιερωθώ ολοκληρωτικά στην ΠΑΕ, όπως κάναμε τόσα χρόνια και με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με σκοπό να χτιστεί ακόμα μια δυναστεία, αυτή τη φορά ποδοσφαιρική!

Παρακαλώ όλες και όλους, φιλάθλους, παράγοντες και δημοσιογράφους, μέχρι τη στιγμή των επίσημων ανακοινώσεων, και με γνώμονα το καλό του Συλλόγου και μόνο, να χαμηλώσουν οι τόνοι.

Η συζήτηση για το μέλλον του Παναθηναϊκού δεν προσφέρεται για φιέστες ούτε εντυπωσιασμούς. Και αυτό θα ήταν το τελευταίο που θα επιθυμούσα στην παρούσα φάση. Αυτό που με ενδιαφέρει τόσο εμένα όσο και τον κ. Αλαφούζο, που ομολογουμένως έχει αναλάβει ένα αρκετά δύσκολο έργο, είναι το αύριο του Συλλόγου.

Για το αύριο του Παναθηναϊκού, με σοβαρότητα και συναίσθηση της πραγματικότητας, θα μιλήσουμε ξανά όταν παρθούν οι οριστικές αποφάσεις».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa