Πολιτική

«Άλλη» Νέα Δημοκρατία από τις 18 Αυγούστου

Γραφεία ΝΔ

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν τα συνεργεία αλλά και οι άνθρωποι που έχουν επωμιστεί τη μετακόμιση της ΝΔ από τη Συγγρού στο Μοσχάτο και συγκεκριμένα στην οδό Πειραιώς 62.

Το γενικό πρόσταγμα έχει ο γενικός διευθυντής του κόμματος Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος ουσιαστικά τρέχει τη μετακόμιση, ώστε στις 18 Αυγούστου να είναι όλα έτοιμα για να υποδεχθεί το νέο κτήριο τη ΝΔ του Μητσοτάκη.

Όπως είναι φυσικό, η ανακαίνιση έγινε αξιοποιώντας τις καινούργιες τεχνικές, αλλά κάπως έτσι θα κινηθεί και η ίδια η ΝΔ, προσαρμοσμένη στη νέα εποχή.

Μεγάλο βάρος έχει πέσει στο Call Center, που θα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του Μοσχάτου, ενώ θα αυξηθεί και η ομάδα η οποία ασχολείται με τα social media.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποιεί συνεχώς τόσο το Facebook όσο και το twitter, περνώντας πολιτικά μηνύματα – και όχι μόνο.

Τα ίδια μέσα χρησιμοποίησε με μεγάλη επιτυχία και την περίοδο της εσωκομματικής μάχης. Την ίδια ώρα, όμως, θα υπάρξουν αλλαγές όσον
αφορά και το ανθρώπινο δυναμικό της ΝΔ, αφού τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και άλλες απολύσεις.

Άλλωστε, και ο Νίκος Παπαθανάσης ήταν ξεκάθαρος σε δηλώσεις του, αφού, εκτός των άλλων, υποστήριξε πως δεν χρειάζεται κάθε επικεφαλής των γραμματειών του κόμματος να έχει και μια γραμματεία για υποστήριξη.

Με λίγα λόγια, εξήγησε ότι το κόμμα θα λειτουργεί διαφορετικά και με άλλο μοντέλο εξυπηρέτησης των στελεχών, κάτι που σημαίνει πως οι ανάγκες θα είναι μικρότερες σε ανθρώπινους πόρους.

Ο γενικός διευθυντής της ΝΔ έδωσε ουσιαστικά το στίγμα σε σχέση με το προσωπικό, αφού πρόθεση της ηγεσίας είναι να μειώσει τους υπαλλήλους και να αξιοποιήσει στο έπακρο τους αποσπασμένους, ώστε να μειώσει το κόστος των μισθών.

Αυτό αποτυπώνεται και στους νέους χώρους, όπως έχουν διαμορφωθεί στο Μοσχάτο, αφού οι περισσότερες γραμματείες του κόμματος
θα συστεγάζονται σε κοινό χώρο, με κοινή γραμματειακή υποστήριξη.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», οι οριστικές αποφάσεις σε σχέση με το προσωπικό θα ληφθούν αφού πρώτα γίνει η μετεγκατάσταση των κεντρικών υπηρεσιών της ΝΔ στο Μοσχάτο, για να δουν και στην πράξη οι αρμόδιοι τις ανάγκες που θα υπάρχουν.

Στο ενδιάμεσο, όμως, έχει ζητηθεί από τους υπαλλήλους του κόμματος να πάρουν άδεια όλο το χρονικό διάστημα που διαρκεί η μετακόμιση και μετά.

Γιώργος Σιαδήμας

*Ρεπορτάζ από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας το «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» που κυκλοφόρησε το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa