Αυτοκίνητο

Alonso αντί Hamilton στην Mercedes;

Ο  Fernando Alonso θεωρείται ως ένας από τους ικανότερους πιλότους της F1, και πολλές είναι οι ομάδες που θα τον ήθελαν στο κόκπιτ του μονοθεσίου τους. Μάλιστα έντονο είναι το ενδιαφέρον της  Mercedes AMG Petronas ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της για το 2016 σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσουν οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Lewis Hamilton.

Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε  ο επικεφαλής της  Mercedes AMG Petronas (T. Wolff) στην Gazzelo de lo sport  δήλωσε: «Δεν υπάρχει βιασύνη, θα το συζητήσουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Είμαι αισιόδοξος, προτεραιότητα αποτελεί να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τους σημερινούς οδηγούς. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε ο  F. Alonso θα αποτελέσει την καλύτερη δυνατή εναλλακτική, με τον V. Bottas να ακολουθεί».  Ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Ισπανού πρωταθλητή λέγοντας: «Ο Alonso αποτελεί έναν επικίνδυνο αντίπαλο σε όποιο μονοθέσιο και αν βρίσκεται. Αν έχει ένα μονοθέσιο ικανό να τον φέρει στην έκτη θέση, τότε θα τερματίσει τρίτος».

Συμφώνα πάντα με τον Wolff ο ισχυρότερος αντίπαλος της Mercedes για την ερχόμενη σεζόν θα είναι η Williams ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι  Red Bull και Ferrari να ανακάμψουν.

wolff

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa