Κόσμος

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Νέα Υόρκη

Delta Air Lines

Επείγουσα προσγείωση πραγματοποίησε στο αεροδρόμιο Τζον Φ. Κένεντι της Νέας Υόρκης αεροσκάφος της εταιρείας Delta Air Lines, έπειτα από ένδειξη προβλήματος στο υδραυλικό σύστημα.

Το αεροσκάφος μετά την προσγείωσή του, βγήκε από την πίστα και κατέληξε στο γρασίδι.

Η πτήση 886 μετέφερε συνολικά 118 επιβάτες και πενταμελές πλήρωμα από την Ατλάντα κι κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια της Νέας Υόρκης όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα στο υδραυλικό σύστημα, το οποίο ελέγχει σειρά συστημάτων του αεροσκάφους, ανάμεσά τους και το σύστημα πέδησης.

Το αεροσκάφος έλαβε εντολή να κατευθυνθεί προς το αεροδρόμιο Τζον Φ. Κένεντι, το οποίο διαθέτει μακρύτερους διαδρόμους προσγείωσης, ανέφερε εκπρόσωπος της Delta λέγοντας: «Δεν ταξίδευε με μεγάλη ταχύτητα όταν συνέβη αυτό. Προσγειώθηκαν κανονικά στο JFK, αλλά καθώς τροχοδρομούσαν προς την πύλη, το αεροσκάφος βγήκε από τον διάδρομο και κατέληξε στο γρασίδι».

Ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για τραυματισμούς και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν κανονικά, ενώ τα συνεργεία συντήρησης ερευνούν εάν υπήρξε μηχανική βλάβη στο McDonnell Douglas MD-88.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa