Κοινωνία

Ανακοίνωση βενζινοπωλών για την μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης

Για άγνοια της πραγματικής οικονομικής κατάστασης οικογενειών, έκαναν λόγο οι βενζινοπώλεις με αφορμή την εξαγγελία του Αντώνη Σαμαρά για μείωση του πετρελαίου θέρμανσης κατά 30%.

Στην ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων χαρακτηρίζει «έλλειψη θάρρους και γενναιότητας ή άγνοια της πραγματικής οικονομικής κατάστασης χιλιάδων οικογενειών» την εξαγγελία του πρωθυπουργού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΠΕΚ:
«Η εξαγγελία στη Δ.Ε.Θ του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά για την μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 30%, επιβεβαιώνει τις επιφυλάξεις μας για τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης, για την ουσιαστική μείωση της λιανικής τιμής του πετρελαίου θέρμανσης.
Κύριε Πρωθυπουργέ, η μείωση του ΕΦΚ κατά 30%, (όταν το 2012 αυξήθηκε 450%), μεταφράζεται σε μείωση των τιμών λιανικής κατά 7-10 λεπτά στο λίτρο, την νέα χειμερινή περίοδο.

Η εξαγγελία σας για την μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, χαρακτηρίζεται από έλλειψη θάρρους και γενναιότητας, ή άγνοια της πραγματικής οικονομικής κατάστασης χιλιάδων οικογενειών».

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER