Πολιτική

Αναβλήθηκε η απόφαση για την άρση ασυλίας ή μη του Π. Καμμένου

Πάνος Καμμένος

Αναβλήθηκε η λήψη απόφασης για την άρση ή μη της ασυλίας του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, μέχρι την επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, την ερχόμενη εβδομάδα. Η άρση ασυλίας του κ. Καμμένου έχει ζητηθεί αναφορικά με τις κατηγορίες παρακίνησης κατοίκων της Χαλκιδικής σε « λιντσάρισμα» εις βάρος του δημάρχου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, Χρήστου Πάχτα.

Ο κ. Καμμένος, ο οποίος αν και είχε το δικαίωμα δεν προσήλθε ενώπιον της Επιτροπής για να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό, αλλά υπέβαλλε στον πρόεδρο Χρ. Μαρκογιαννάκη γραπτό υπόμνημα με τις θέσεις του.

Στη συνέχεια, η Επιτροπή άναψε το πράσινο φως στην Ολομέλεια για να αποφασίσει την άρση της ασυλίας των βουλευτών της ΧΑ, Δημήτρη Κουκούτση και Ηλία Κασιδιάρη. Ο πρώτος κατηγορείται ότι εξύβρισε και απείλησε την σωματική ακεραιότητα του δημοτικού συμβούλου Αθηναίων, Πέτρου Κωνσταντίνου, ενώ ο δεύτερος εγκαλείται – μετά από μήνυση του τηλεοπτικού σταθμού Alpha – για τα όσα έχει δηλώσει σχετικά με παρουσίαση από τον σταθμό «πληρωμένου ψευδομάρτυρα» να καταθέσει εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

   

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa