Πολιτική

Άνοιγμα ΣΥΡΙΖΑ στους Καραμανλικούς – «Άλλο Καραμανλής, άλλο Σαμαράς και Μητσοτάκης»

Άνοιγμα στο λεγόμενο « Καραμανλικό στρατόπεδο» στη ΝΔ κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, δια του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Κώστα Ζαχαριάδη, ο οποίος εξήρε τη «μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία» της κυβέρνησης Καραμανλή.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Ζαχαριάδης έκανε λόγο για μια «σαφώς ηπιότερη διακυβέρνηση», σχολιάζοντας «πως δεν ήταν η ΝΔ του Καραμανλή η ΝΔ του κ. Βοριδη και του Γεωργιάδη, οι οποίοι έχουν κάνει στροφή στη ΝΔ προς λαϊκίστικη κατεύθυνση. «Σε σειρά ζητημάτων είχε μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία από τη ΝΔ του Σαμαρά και το σχεδιασμό κ. Μητσοτάκη» ανέφερε χαρακτηριστικά. Είπε επίσης ότι «υπάρχουν και κάποιες άλλες φωτεινές νησίδες στα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης όπως τα ΚΕΠ στην περίοδο Σημίτη, και κάποιες άλλες στην περίοδο του Ανδρέα Παπανδρέου».

Για τη δίωξη Γεωργίου με την κατηγορία της διόγκωσης του ελλείμματος του 2009 το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «έχει τεράστιο νόημα να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη εκείνη την περίοδο, είμαστε οι τελευταίοι που θα θέλαμε να συγκαλυφθεί η υπόθεση».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

   

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa