Εκλογές 2019 Παρασκηνιακά

Ανοιχτό «φλερτ» Γερουλάνου – Ηλιόπουλου: Συγκλίνουν ιδεολογικά, ετοιμάζουν την επόμενη ημέρα;

Χρήστος Μυτιλινιός

Έντονο προεκλογικό «φλερτ» βλέπουμε να εξελίσσεται ανάμεσα στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο και τον υποψήφιο Δήμαρχο του Κινήματος Αλλαγής Παύλο Γερουλάνο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αθήνα 98,4 ο κ. Γερουλάνος στις 11 Φεβρουαρίου, είπε μεταξύ άλλων πως είναι κοντά ιδεολογικά με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος από την πλευρά του μιλώντας στον News 247 στους 88,6 παραδέχθηκε ότι όντως είναι πολύ κοντά με τον Παύλο Γερουλάνο και πως αν εκλεγόταν, θα είχε τη στήριξη του υποψηφίου με το ΚινΑλ.

Πηγές επίσης αναφέρουν ότι οι δύο υποψήφιοι έχουν συζητήσει παρασκηνιακά την συνεργασία τους, γεγονός που αποτελεί έκπληξη, όχι γιατί δεν είναι όντως κοντά ιδεολογικά, αλλά έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα γίνονται ανάμεσα στις δύο παρατάξεις για την τελική επικράτηση στη μάχη για την κεντροαριστερά.

Περιμένουμε να δούμε αν θα πάρει θέση η ηγεσία κάποιου κόμματος, είτε του Κινήματος Αλλαγής είτε του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας στον κόσμο αν όντως υπάρχει διάσταση απόψεων και κόντρα ανάμεσά τους, ή όλα είναι για… «τα μάτια του κόσμου». Γιατί αν ισχύει το δεύτερο, τότε πολύ δύσκολα θα φτάσει το Κίνημα Αλλαγής στις εθνικές εκλογές…

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa