Ζώδια

Ανοιξιάτικες καλημέρες και… ζώδια από την Αλεξάνδρα Καρτά!

Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.
Κριός   Θα συνεχίσουν να σας απασχολούν τα προσωπικά σας θέματα και ίσως πρέπει να αποφασίσετε για μία σας σχέση. Η αγάπη είναι κοντά σας. Ευνοϊκή μέρα για κάποιες αποφάσεις που αφορούν τα εισοδήματα σας.

Ταύρος   Θέματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας απασχολήσουν ευχάριστα. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να αγοράσετε κάτι που έχει ιδιαίτερη αξία για σας. Σήμερα θα νιώσετε ότι η αγάπη και η αποδοχή από τους άλλους είναι σε περίοπτη θέση.

Δίδυμοι   Ο έρωτας, η προσωπική σας προβολή και κάποια θέματα που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα, φαίνεται να ολοκληρώνονται σήμερα με τον καλύτερο τρόπο. Μην φοβηθείτε να κάνετε ένα βήμα μπροστά, φροντίζοντας για το καλύτερο που σας ταιριάζει.

Καρκίνος   Πολύ πιθανόν να βάλετε σε μία σειρά κάποιο εργασιακό ωράριο που σας έχει ταλαιπωρήσει. Κάποια απασχόληση που σας τρώει πάρα πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σας, θα είναι αυτό που θα προσπαθήσετε να καθυποτάξετε με οποιονδήποτε τρόπο.

Λέων   Η μέρα αυτή θα σας κάνει πολύ κοινωνικούς. Θα έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο, θα αναζητήσετε παλιές και νέες γνωριμίες, θα συμμετάσχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις και θα θελήσετε να ολοκληρώσετε κάποια δραστηριότητα σας. Η επικοινωνία σας θα είναι σε υψηλό επίπεδο.

Παρθένος   Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και σήμερα σε μεγάλο βαθμό.  Πολύ σύντομα, βέβαια, θα μπορέσετε να απαλλαγείτε οριστικά από κάποια οικονομικά βάρη που σας ταλαιπωρούν κι έχουν τις ρίζες τους πολύ καιρό πριν. Ίσως να σας γίνουν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Ζυγός   Σίγουρα σήμερα θα αλλάξουν κάποια πράγματα προς το καλύτερο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα επιλύσετε όλα σας τα προβλήματα. Ιδίως μετά το μεσημέρι θα θελήσετε να κάνετε μία ανατροπή σε ένα θέμα επαγγελματικό ή οικονομικό.

Σκορπιός   Ό,τι έχετε σκεφτεί για τα οικονομικά σας θέματα, τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Συζητήσεις πάνω σε νέες βάσεις και χρήματα που διαχειρίζεστε με άλλα άτομα θα σας απασχολήσουν και πολύ πιθανόν να βρεθούν κάποιες ουσιαστικές λύσεις.

Τοξότης   Σήμερα ευνοούνται οι συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σας. Καλό είναι να δείξετε την αγάπη σας στον άνθρωπο που έχετε επιλέξει να είναι δίπλα σας και πόσο πολύ σημαντική είναι η σχέση σας με πράξεις. Αν αφήσετε κενά μεταξύ σας, αυτό κάποια στιγμή θα σας δημιουργήσει προβλήματα.

Αιγόκερως   Σήμερα θα ασχοληθείτε πάλι με τα επαγγελματικά σας έντονα. Βέβαια, θα είναι λίγο πιο ήπια τα πράγματα και έτσι θα υπάρξει χρόνος να σκεφτείτε και την προσωπική σας ζωή.  Ίσως κάτι να αλλάξει στο πρόγραμμα της μέρας.

Υδροχόος   Ο έρωτας σήμερα θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι. Όμως εδώ θα ήθελα να τονίσω ότι θα πρέπει στις ερωτικές σας σχέσεις να είστε πιο επιλεκτικοί. Βέβαια, όπου κι αν βρεθείτε θα έχετε μία μεγάλη δόση τύχης, που θα σας βοηθά ακόμη και στα δύσκολα.

Ιχθείς   Και τώρα θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση και προσοχή στα επαγγελματικά σας. Η μέρα αυτή θα σας προσφέρει σε μεγάλες δώσεις τύχη σε ό,τι κι αν κάνετε.  Μία σπουδαία μέρα, που αν την φροντίσετε με κατάλληλο τρόπο θα έχετε αυτό που επιθυμείτε πραγματικά.

backstage24.gr

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa