Πολιτική

«Αντάρτικο» από την Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά

Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά

Παρά την γραμμή του κόμματος των ΑΝΕΛ για καταψήφιση του Προέδρου της Δημοκρατίας αντίθετη άποψη εξέφρασε η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η οποία κατά την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής τόνισε: «Δεν χρειάζεται κανένας να πείσει κανέναν τι θα ψηφίσει. Όλοι είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν. Το θέμα είναι πως θα με πείσει κάποιος για το πρόσωπο» .

Η κ. Κόλλια-Τσαρούχα υποστήριξε πως είναι δικαίωμα κάθε βουλευτή ξεχωριστά να αποφασίζει εξ’ ολοκλήρου μόνος του για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ εμφανίστηκε απογοητευμέρη από τους τελευταίους τριγμούς στο κόμμα των ΑΝΕΛ: «Ο βουλευτής θα έπρεπε να αποφασίζει μόνος του για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όμως κανείς δεν μας έχει πει το όνομα του υποψήφιου ώστε να τον κρίνουμε» πρόσθεσε η κ. Κόλλια άποψη που διαφοροποιείται από τη θέση των Ανεξάρτητων- Τσαρουχά, ενώ δεν έκρυψε και τους προβληματισμούς της λέγοντας: «οι ΑΝΕΛ εμφανίζονται ως εύκολος στόχος. Ότι μπορεί κάποιοι από εμάς να πειστούν να ψηφίσουν και αυτό δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει αυτό που βιώνω».

Παράλληλα, μιλώντας στους δημοσιογράφους η κ. Τσαρουχά τόνισε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει ούτε τον Κώστα Καραμανλή για την θέση του Προέδρου, εκτός εάν έρθουν τα πάνω κάτω.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa