Πολιτική

«Αντάρτικο» από την Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά

Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά

Παρά την γραμμή του κόμματος των ΑΝΕΛ για καταψήφιση του Προέδρου της Δημοκρατίας αντίθετη άποψη εξέφρασε η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η οποία κατά την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής τόνισε: «Δεν χρειάζεται κανένας να πείσει κανέναν τι θα ψηφίσει. Όλοι είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν. Το θέμα είναι πως θα με πείσει κάποιος για το πρόσωπο» .

Η κ. Κόλλια-Τσαρούχα υποστήριξε πως είναι δικαίωμα κάθε βουλευτή ξεχωριστά να αποφασίζει εξ’ ολοκλήρου μόνος του για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ εμφανίστηκε απογοητευμέρη από τους τελευταίους τριγμούς στο κόμμα των ΑΝΕΛ: «Ο βουλευτής θα έπρεπε να αποφασίζει μόνος του για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όμως κανείς δεν μας έχει πει το όνομα του υποψήφιου ώστε να τον κρίνουμε» πρόσθεσε η κ. Κόλλια άποψη που διαφοροποιείται από τη θέση των Ανεξάρτητων- Τσαρουχά, ενώ δεν έκρυψε και τους προβληματισμούς της λέγοντας: «οι ΑΝΕΛ εμφανίζονται ως εύκολος στόχος. Ότι μπορεί κάποιοι από εμάς να πειστούν να ψηφίσουν και αυτό δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει αυτό που βιώνω».

Παράλληλα, μιλώντας στους δημοσιογράφους η κ. Τσαρουχά τόνισε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει ούτε τον Κώστα Καραμανλή για την θέση του Προέδρου, εκτός εάν έρθουν τα πάνω κάτω.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa