Παρασκηνιακά

Αντεπίθεση Θεοδωράκη σε Χαϊκάλη-ΑΝΕΛ: Δεν συνεργαζόμαστε με συμμορίτες, ακροδεξιούς και ψεκασμένους

Σταύρος-Θεοδωράκης

Για «συμμορία που εδώ και μήνες διακινεί αναληθείς πληροφορίες» έκανε λόγο ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφερόμενος στον Παύλο Χαϊκάλη και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αποκλείοντας οποιοδήποτε ενδεχόμενο συνεργασίας.

Πριν την σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε από την Θεσσαλονίκη ο επικεφαλής του Ποταμιού, είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις  του κ. Χαϊκάλη που έκανε μετά την κατάθεση του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, λέγοντας ότι σε διάλογο που είχε με τον Γιώργο Αποστολόπουλο ο ίδιος είπε πως ο κ. Θεοδωράκης είναι «ο πιο έξυπνος γιατί τα παίρνει από παντού».

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων για την αναφορά του σε συνεταίρους, ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε ότι «ο Χαϊκάλης δεν είναι μόνος του».

«Είναι μια ολόκληρη συμμορία που εδώ και αρκετούς μήνες διακινεί κατά καιρούς διάφορες πληροφορίες. Και ποιοι το λένε; Λένε οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν αποδεδειγμένα εμπλακεί σε συζητήσεις “πόσα μου δίνεις και τι να κάνω;”. Λοιπόν, η οργή του λαού, το επαναλαμβάνω, θα είναι πολύ σκληρή μαζί τους. Ο βούρκος θα τους καταπιεί και το Ποτάμι δυναμώνει για να καθαρίσει όλους αυτούς τους μικρούς και μεγάλους βούρκους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

Κληθείς να σχολιάσει πιθανή συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, ο επικεφαλής του Ποταμιού απέκλεισε κατηγορηματικά οποιοδήποτε τέτοιο ενδεχόμενο λέγοντας:

«Δεν συνεργαζόμαστε με ακροδεξιούς, δεν συνεργαζόμαστε με ψεκασμένους. Το ‘χουμε ξεκαθαρίσει και το ‘χουμε συστήσει και σε κάποιους άλλους, που πετούσαν την σκούφια τους για να συνεργαστούν με τους ψεκασμένους ακροδεξιούς» κατέληξε ο Σταύρος Θεοδωράκης «φωτογραφίζοντας» σαφώς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή Φωρογραφίας: Eurokinissi

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa